İstanbul'da Helikopter Destekli 'Terör' Operasyonu! 8 İlçeye Baskın - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Helikopter Destekli 'Terör' Operasyonu! 8 İlçeye Baskın

İstanbul\'da Helikopter Destekli \'Terör\' Operasyonu! 8 İlçeye Baskın

İstanbul polisi, sabah saat 04.00 sıralarında helikopter destekli 'terör' operasyonu düzenledi. Operasyonda 8 ilçede önceden belirlenen adreslere baskın düzenlendi.

03.06.2015 06:38  Güncelleme: 07:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabah saat 04.00 sıralarında helikopter destekli 'terör' operasyonu düzenledi. Operasyon kapsamında; Küçükçekmece, Sultangazi, Başakşehir, Bağcılar, Bahçelievler, Esenyurt, Ataşehir ve Bakırköy ilçelerinde önceden belirlenen adreslere baskın düzenlendi.

KUŞ UÇURTULMADI

Operasyona Özel Harekat polisleri ve Çevik Kuvvet ekipleri de destek verirken, 'akrep' olarak tabir edilen zırhlı araçlarda sokak ve cadde başlarında güvenlik önlemi aldı. Operasyonun detayıyla ilgili bilgi verilmedi.

SLOGANLARLA HASTANEYE GİRDİLER

Operasyonda gözaltına alınan bazı şüpheliler de sivil araçlarla sağlık kontrolünden geçirilmek için Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Polisler eşliğinde sivil araçlardan inen şüpheliler sloganlar atarak hastaneye girdi.

SORGUYA ALINDILAR

Hastanedeki işlemlerin ardından şüpheliler sorgulanmak üzere Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Helikopter Destekli 'Terör' Operasyonu! 8 İlçeye Baskın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • ILHAN : Gözünü Sevem Temizlik Temizlik gibi güzel birsey mi var . Onlar pisler AKP kökünü Temizler hiiiiihaaaaahoooo 27 4 Yanıtla
  • misafi: Bunlara gaz verecen anca ondan anliyorlar. Chpnin yandaslari, tetikcileri. 18 2 Yanıtla
  • ülkücü: sabah ezanında biner tepenize türk polisi akıllı olun aklınızı alırlarr burası türkiye 15 2 Yanıtla
  • Hanife S.: Alla Alla, bu ülkede paralel dışında bir ciddi tehdit var mıydı ya. 17 AYDIR ağız dolusu küfür parallellere yapılıyor, bunlar kim ya, unuttuk biz bütün örgütleri Paralel paralel o kadar afedersin 1 5 Yanıtla
  • vatandaş: seçim öncesi muhalefete karşı harekata geçtiler demek 2 1 Yanıtla
  • ist: chp nasıl bakarsan öyle görürsün 0 0 Yanıtla

Advertisement