İstanbul'da İki Operasyon: 152 Bin 500 Kaçak Sigara Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da İki Operasyon: 152 Bin 500 Kaçak Sigara Ele Geçirildi

İstanbul\'da İki Operasyon: 152 Bin 500 Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Haber: Çağatay KENARLI / İSTANBUL DHA Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Küçükçekmece'de bir depodaki TIR'ın dorsesindeki boş meyve kasaları arasında ve Esenyurt'ta bir sanayi sitesinde park halinde bulunan saman yüklü kamyonun içinde toplam 152 bin 500 kaçak sigara ele geçirdi.

15.04.2015 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber: Çağatay KENARLI/ İSTANBUL DHA

Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Küçükçekmece'de bir depodaki TIR'ın dorsesindeki boş meyve kasaları arasında ve Esenyurt'ta bir sanayi sitesinde park halinde bulunan saman yüklü kamyonun içinde toplam 152 bin 500 kaçak sigara ele geçirdi.

MEYVE KASALARI ARASINA SAKLAMIŞLAR

Polisler, Küçükçekmece'de depoda bulunan TIR'dan bir midibüse yükleme yapıldığı sırada operasyon düzenledi. Operasyonda boş meyve kasaları arasına gizlenmiş toplam 90 bin 500 kaçak sigara ele geçirdi. Ekipler operasyon sırasında depoda bulunan 5 kişi gözaltına aldı.

SAMANLARIN ARASINDAN KAÇAK SİGARA ÇIKTI

Diğer operasyon ise Esenyurt'ta bir sanayi sitesinde park halinde bulunan saman yüklü bir kamyondan midibüslere yükleme yapıldığı sırada gerçekleşti. Polis, saman çuvalları arasında 62 bin paket kaçak sigara ve kaçak sigaredan elde edildiği öğrenilen 13 bin 800 liraya ve araçlara, Cumhuriyet Savcısının talimatı ile el koydu. Ekipler, olayla ilgili biri suriye uyruklu 6 kişiyi gözaltına alındı.

İki kaçak sigara olayında gözaltına alınan şüpheliler hakkında işlem başlatılarak para cezası verildiği öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da İki Operasyon: 152 Bin 500 Kaçak Sigara Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement