İstanbul'da Kar Yağışı Kazayı da Beraberinde Getirdi - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Kar Yağışı Kazayı da Beraberinde Getirdi

İstanbul\'da Kar Yağışı Kazayı da Beraberinde Getirdi

Kar yağışı İstanbul'da yeniden etkili olmaya başladı.

26.01.2016 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kar yağışı İstanbul'da yeniden etkili olmaya başladı. Kente batıdan giren kar yağışı Beylikdüzü ve Büyükçekmece'yi kısa sürede beyaza bürüdü. Kar, ulaşımı da olumsuz etkilemeye başladı.

Polis ekiplerinin trafik kontrollerine rağmen hazırlıksız sürücüler kazalara yol açtı. Beylikdüzü TÜYAP önünde bir otomobil kayganlaşan yolda kontrolünü kaybedip takla attı.

KAZADAN HEMEN SONRASI

Kazadan çok kısa bir süre sonda DHA ekibi olay yerindeydi. Sürücü kazayı yara almadan atlatırken aracında büyük maddi hasar vardı. Polis ekipleri, itfaiye ve belediye işçileri yolu açmak için olumsuz hava şartlarına rağmen uğraştı. Kısa bir süre sonra da bölgede trafik normale döndü.

GÖRÜŞ MESAFESİ DÜŞTÜ

Görüş mesafesinin oldukça düştüğü Büyükçekmece ve Beylikdüzü'de kar yağışının bir süre daha etkili olması bekleniyor. Metrobüs başta olmak üzere ulaşımın olumsuz etkilenmemesi için ekipler çalışıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Kar Yağışı Kazayı da Beraberinde Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement