İstanbul'da Mafya Babası Vedat Şahin'i Vurdular - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Mafya Babası Vedat Şahin'i Vurdular

Yeraltı dünyasının tanınan isimlerinden Sedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin ile adamı Ferdi Topal, Nişantaşı'nda uğradıkları silahlı saldırıda öldü.

24.12.2014 23:20  Güncelleme: 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suç örgütü lideri Sedat Şahin'in kardeşi Vedat Şahin ile yakın adamı Ferdi Topal, Nişantaşı Vali Konağı Caddesi'nde yürürken silahlı saldırıya uğradı. Saldırıda Vedat Şahin ve Ferdi Topal hayatını kaybetti.

KALAŞNİKOFLU SALDIRI

Olay, saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Vedat Şahin ile yakın adamı Ferdi Topal, Valikonağı Caddesi üzerindeki evden yaya olarak çıktıktan 20 metre sonra, yoldan geçen bir otomobilin içinden kalaşnikof marka otomotik silahlarla yaylım ateşi açıldı. Saldırıda yaralanan Şahin ile Topal yakındaki Amerikan Hastanesi'ne kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Olayda yaralanan Enver Aydın adlı kişi de tedavi altına alındı. Olaydan sonra bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edilirken Valikonağı Caddesi de trafiğe kapatıldı.

EVLERİN CAMLARINA DA MERMİ İSABET ETTİ

Olay Yeri İnceleme ekibi de araştırmalarına başladı. Bu arada, cadde üzerindeki üç binaya da çok sayıda merminin isabet ettiği dikkat çekti. Bazı evlerin camları kırıldı.

ŞAHİN GRUBU İSTANBUL GECE HAYATININ HAKİMİ

Saldırıda hayatını kaybeden Vedat Şahin'in ağabeyi Sedat Şahin, 2005 yılında "Lale Operasyonu" kapsamında tutuklanmıştı. İstanbul'un gece hayatını kontrol altına alan Şahin'in, istediği sanatçıyı istediği mekânda sahneye çıkardığı günlerce konuşulmuştu.

VEDAT ŞAHİN'İN AĞABEYİ SEDAT ŞAHİN KİMDİR?

Sedat Şahin ve adamlarına yönelik Kasım 2005'te düzenlenen operasyonda tutuklanmış ve hakkında çete kurmak ve yönetmek iddiasıyla dava açılmıştı. Sedat Şahin'in de arasında bulunduğu 53 sanık hakkında hazırlanan iddianamede, Hüseyin Saral'ın İtalya'da öldürülmesi ile bir iş adamının öldürülmesine teşebbüs etme olaylarının da aralarında bulunduğu 6 eyleme yer verilmişti. Sedat Şahin'in 3 kez uygulanmak üzere, "taammüden adam öldürmeye azmettirmek" suçundan ağır müebbet hapis cezasına çarptırılması istenen iddianamede, Şahin'in ayrıca "çıkar amaçlı suç örgütü kurmak ve yönetmek" ile "gasp" suçlarından da 4,5 ile 29 yıl arasında değişen hapisle cezalandırılması talep edilmişti. Şahin ve beraberindekiler 2010 yılında yaptıkları başvuru neticesinde tahliye olmuştu.

Sedat Şahin 9 Ekim 2012'de bir kez daha gözaltına alınmış ve tutuklanmıştı. Hakkında çete kurmak ve yönetmek iddiasıyla yeni bir dava açılan Sedat Şahin, tutuklu kaldığı süre gözönünde bulundurularak 2014'ün Nisan ayında bir kez daha tahliye edilmişti.

İstanbul\'da Mafya Babası Vedat Şahin\'i Vurdular
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel İstanbul'da Mafya Babası Vedat Şahin'i Vurdular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • tol: su testi su yolunda kırılır. 21 1 Yanıtla
  • ali: onun bunun canini yakan haramla gecimini saglayan. . herseyin bir sonu var. . . allahim herzaman hayirli helal kazanclar nasip etsin insallah herkese. 19 2 Yanıtla
  • bozo: Allah rahmet eylesin. ama unutmasınlarki sedat abinin binlerce kardeşi var. bütün bafra sacının teline kadar yanında abim. el mi yaman beymi yaman zaman gösterir. acı çeken sabretsin acı cektiren acı cekeceği günü beklesin. cok kelle gider bu davada 0 19 Yanıtla
  • 1453 kartallar1: YAŞASIN ZALIMLER İÇİN CEHENNEM 12 2 Yanıtla forza Beşiktaş: Defol lan sahaya atlayan terörist kasımpaşalı trol 2 2
  • 333: Ellerinde keleşlerle şehrin ortasında adam tarıyorlar ve yakalanamıyorlar, İlginç!. . . 12 0 Yanıtla
  • serdar: mafya sonu hep aynıdır. kolay parayı yedirmez Allah. 11 0 Yanıtla
  • ADANALIAGA: sedat şahinle sedat peker reislerimiz dostlardır ayrıca bu işi sarallarda yapmadı suçu saralların üstüne bırakmak isteyen kürt mafyası yaptı. 6 2 Yanıtla
  • Osman KAYA: Bu siyah takım elbise giyenler ne iş yaparlar, ne ile geçiniyorlar, işyerleri nerededir, ne alıp satıyorlar, bir türlü anlayamadım, çünkü bakıyorum devletin bazı satılık sırtlanları bu kişilerin etraflarında sürekli dolaşırlar, yoksa bunlar o sırtlanlara çoook kemikmi atıyorlar, lanet olsun o süslü kravatlı sırtlanlara ki ne iş yaptıkları belli olmayanların kapılarında kemik bekliyorlar, o sırtlanlar yeni geldei de Türklüğü ve müslümanlığı kimseye kaptırmazlar ve sadece yazıklar olsun diyorum. 6 2 Yanıtla
  • Alemdar: Artık gerçekten yer altı dünyasının sıradan bir ismi. . . . en büyük babalık evladı yapılandır. Ne oldu şimdi, hadi bakalım hangi ünlü Nerede ne zaman sahne alacak talimatlarını bekliyoruz. 5 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Türkan Şoray'dan Kadir İnanır'a Geçmiş Olsun Dileği
    00:35 Türkan Şoray'dan Kadir İnanır'a Geçmiş Olsun Dileği

    Yeşilçam'ın 'Sultan'ı Türkan Şoray, eski rol arkadaşı Kadir İnanır'ın hastaneye kaldırılmasının ardından geçmiş olsun dileklerini iletti. İnanır'ın sağ tarafının felç olduğu tespit edilmişti.

  • HRW: Rus güvenlik şirketi Wagner, Mali'de sivilleri hedef alıyor
    00:35 HRW: Rus güvenlik şirketi Wagner, Mali'de sivilleri hedef alıyor

    İnsan Hakları İzleme Örgütü (HRW), Rus güvenlik şirketi Wagner'in Aralık 2023'ten bu yana Mali ordusuyla sivilleri hedef aldığını öne sürdü. HRW tarafından yayınlanan raporda, Wagner'in Mali'de sivilleri hedef aldığına dikkat çekildi. Raporda, Aralık 2023'ten bu yana Rus güvenlik şirketi Wagner ile Mali ordusunun, ülkenin orta ve kuzey bölgelerinde aralarında çocukların da bulunduğu, çok sayıda sivilin ölümüne neden olduğu belirtildi.

  • Samsung, bataryanın kullanım bilgilerini gösteren özelliği geri getiriyor!
    00:34 Samsung, bataryanın kullanım bilgilerini gösteren özelliği geri getiriyor!

    Samsung, One UI 6.0 güncellemesi ile bataryanın kullanım bilgilerini gösteren özelliği tekrar sunmaya başladı. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, bataryanın sağlığını ve ekran kullanım süresini kolayca öğrenebilecekler.

  • Apple, çalışanını iOS bilgilerini sızdırmakla suçluyor
    00:34 Apple, çalışanını iOS bilgilerini sızdırmakla suçluyor

    Apple, bir çalışanını şirkete ait gizli bilgileri gazetecilere sızdırmakla suçlayarak dava açtı. Davada, eski Apple mühendisinin çeşitli iOS özelliklerini ve hizmetlerini gazetecilerle paylaştığı iddia ediliyor. Apple, çalışanın henüz piyasaya sürülmemiş ürünler, politikalar ve iş uygulamalarıyla ilgili ayrıntıları muhabirlere sattığını ortaya koydu. Şirket, çalışanın bilgileri satarak şirkete zarar verdiğini belirtti ve tazminat talep etti.

  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü coşkuyla kutladı
    00:34 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü coşkuyla kutladı

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü ücretsiz olarak sahnelediği 8 oyunla tüm sahnelerinde coşku ile kutladı. Uluslararası bildiri Norveçli yazar Jon Fosse tarafından kaleme alınırken, ulusal bildiri Tamer Levent tarafından yazıldı. Tiyatro, sanatın barış olduğunu vurgulayan bir platform olarak ön plana çıktı.

  • Epic Games Store, 28 Mart'ta ücretsiz olarak Islets adlı macera oyununu dağıtıyor
    00:34 Epic Games Store, 28 Mart'ta ücretsiz olarak Islets adlı macera oyununu dağıtıyor

    Epic Games Store, her hafta ücretsiz oyun dağıtmaya devam ediyor. Bu hafta Islets adlı macera oyununu ücretsiz olarak sunan platform, kullanıcılarına yeni bir deneyim yaşatmayı hedefliyor. Oyun, 4 Nisan 18.00'e kadar kütüphaneye eklenebilir.

  • Hakan Peker, evlilikleri ve özel ilişkileri hakkında samimi itiraflarda bulundu
    00:34 Hakan Peker, evlilikleri ve özel ilişkileri hakkında samimi itiraflarda bulundu

    Ünlü şarkıcı Hakan Peker, bir televizyon programında üç kez evlenip boşandıktan sonra yaşadığı deneyimleri paylaşarak, 'Sevgi Yedeklemesi' olarak adlandırdığı bir durumu fark ettiğini açıkladı. Peker, psikolojik olarak travma yaşayan insanların birden fazla ilişkiyi aynı anda sürdürme eğiliminde olabileceğini ve bunun arkasında derin duygusal nedenlerin yattığını belirtti. Ayrıca programda, Hakan Peker'in belediye başkanlığı adaylığına hazırlık süreci ve siyasete giriş kararı da konuşuldu.

  • İskenderun'da hafif ticari araçla motosiklet çarpışması: 2 yaralı
    00:33 İskenderun'da hafif ticari araçla motosiklet çarpışması: 2 yaralı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, Numune Mahallesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi'nde meydana gelen kazada, hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü ve arkasında oturan bir kişi, sağlık ekiplerince İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

  • Kızılay Başkanı depremzedelerle iftar sofrasında buluştu
    00:33 Kızılay Başkanı depremzedelerle iftar sofrasında buluştu

    Kızılay Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz, Hatay Güzelburç'taki Kızılay Yaşam Merkezi'nde depremzedelerle iftar sofrasında bir araya geldi. Yılmaz, son depremzede yuvasına kavuşana kadar desteklerinin süreceğini belirtti.

  • CD Projekt Red, The Witcher 4: Polaris için çalışmalara odaklandı
    00:33 CD Projekt Red, The Witcher 4: Polaris için çalışmalara odaklandı

    CD Projekt Red, Cyberpunk 2077'nin son aşamasını tamamlayarak kaynaklarını The Witcher 4: Polaris'e aktardığını açıkladı. Şirketin 600'den fazla geliştiricisi bulunuyor ve bunların 400'ü Polaris projesine atanmış durumda. Polaris, Unreal Engine 5 kullanılarak geliştiriliyor ve çıkış tarihi en erken 2025 sonu olarak belirlendi.

  • Xiaomi, Redmi Note 10 Pro ve 10 Pro Max için güncelleme desteğini sonlandırdı
    00:33 Xiaomi, Redmi Note 10 Pro ve 10 Pro Max için güncelleme desteğini sonlandırdı

    Xiaomi, her yıl yeni akıllı telefonlarını piyasaya sürerken, eski modellerin yazılım desteğini sonlandırıyor. Son olarak Redmi Note 10 Pro ve 10 Pro Max modelleri için güncelleme desteği sona erdi. Bu modeller, EOS listesine eklendi ve güvenlik açığı durumunda yeni bir güncelleme yayınlanacak.


Advertisement