İstanbul'da 'Miss Africa Turkey' Heyecanı - Son Dakika
Magazin

İstanbul'da 'Miss Africa Turkey' Heyecanı

İstanbul\'da \'Miss Africa Turkey\' Heyecanı

İstanbul'da sayıları giderek artan çeşitli Afrika ülke vatandaşlarını kaynaştırmak amacıyla "Miss Africa Turkey" yarışması düzenlendi. Yarışmaya şimdiden 10 aday başvurdu.

13.04.2016 11:11  Güncelleme: 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da sayıları giderek artan çeşitli Afrika ülke vatandaşlarını kaynaştırmak amacıyla 'Miss Africa Turkey' yarışması düzenlendi. Önümüzdeki hafta içinde yapılacak yarışmaya, aralarında üniversite öğrencilerinin de bulunduğu 10 aday başvurdu.

"TÜRKİYE'DEKİ EN GÜZEL AFRİKALI SEÇİLİYOR"

Türkiye'deki çeşitli Afrika ülkelerinden gelen genç kızlara yarışmaya katılması için sosyal medya üzerinden çağrı yapıldı. Hazırlıkları sürdürülen yarışma için Aksaray'daki salon tutulurken Nijerya, Kamerun, Etopya, Uganda, Eritre başta olmak üzere çeşitli Afrika ülkelerinden büyük bölümü üniversite öğrencisi genç kızlar 'Türkiye'deki En Güzel Afrikalı' seçilebilmek için başvurdu. Yarışmaya kabul edilen adayların tanıtım fotoğrafları bir stüdyoda çekildi. Yarışmaya bazı ülkelerden birden fazla adayla katılabilecekleri ifade edildi.

İDDİALI ADAYLAR DA VAR

Son dönemde Afrikalılar'ın ilgi gösterdiği İstanbul'daki ilçelerden Avcılar'da oturan Aydın Üniversitesi'nde Uluslararası Ticaret Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi Farida Achie Kititi de, başvurduğu 'Miss Africa Turkey' için iddialı olduğunu söyledi. Arkadaşlarının desteği ile yarışmaya başvurduğunu, Afrikalı genç kızlar arasından rahatlıkla sıyrılacağına inandığını belirten Kititi, "Bu ayrı bir heyecan. Hem eğleneceğim, hem yarışacağım. İstanbul'daki en güzel Afrika kızı olmak istiyorum" dedi.



Yöresel ve gündelik kıyafetlerin yanı sıra bikini ile de jüri önünden geçecek, dereceye girecek Afrikalı güzellere çeşitli ödüller verileceği belirtildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin İstanbul'da 'Miss Africa Turkey' Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement