İstanbul'da Mühimmat Kazısı - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Mühimmat Kazısı

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Maltepe Gülsuyu ve Sultangazi'de mühimmat kazısı yapıyor.

24.10.2013 12:33  Güncelleme: 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Maltepe Gülsuyu ve Sultangazi Kent Ormanı'nda mühimmat araması yapıyor.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, DHKP-C'ye ait olduğu iddia edilen mühimmata yönelik Sultangazi Kent Ormanı'nda arama çalışması başlattı.

Maltepe Gülsuyu'nda da aynı anda aramalar devam ediyor. Sultangazi'da Terörle Mücadele ekipleri ormanlık alanda aramalarını sürdürürken, Çevik Kuvvet polisleri de geniş güvenlik önlemi aldı.

KENT ORMANI'NDAKİ ÇALIŞMA SONA ERDİ

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Sultangazi Kent Ormanı'nda başlatılan mühimmat araması sona erdi. Sultangazi'deki çalışmalar saat 12.30 sıralarında sona erdi. Ekipler, aramaların ardından ormanlık alandan ayrıldı.

MALTEPE'DE ARAMALAR DEVAM EDİYOR

Maltepe'deki aramalar ise devam ediyor. Maltepe Gülsuyu'nda Halk Cephesi'nden Hasan Ferit Gedik'i öldüren uyuşturucu çetesinin üyesi olduğu ileri sürülen firari şüpheli, dün de yine Gülsuyu'nda bir kişiyi vurmuştu.

Gülsuyunda, 30 Eylül akşamı uyuşturucu çetelerine karşı düzenlenen yürüyüşte 6 kurşunla vurularak öldürülen 21 yaşındaki Hasan Ferit Gedik'in, Gazi Mahallesi'nde düzenlenen cenaze töreninde silahlı kişilerin görüntülenmesi üzerine yapılan operasyonlara bugün bir yenisi eklendi. Dedektör köpeklerin de yardımıyla ağaçlık alanı didik didik arayan polis, basın mensuplarını da bölgeden uzaklaştırdı.

İstanbul\'da Mühimmat Kazısı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Mühimmat Kazısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement