İstanbul'da Öldüren Sahte İçkiden Sonra İzmir'de de Operasyon - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Öldüren Sahte İçkiden Sonra İzmir'de de Operasyon

İstanbul\'da Öldüren Sahte İçkiden Sonra İzmir\'de de Operasyon

İstanbul’da 12 kişinin ölümüne yol açan sahte rakıdan sonra İzmir’in Foça ilçesindeki evinde sahte içki imal eden şüpheli, jandarma ekiplerince yapılan operasyonla 334 litre sahte içki ve 142 adet muhtelif markalarda alkol şişeleri ve şişeleri mantarlama için kullanılan aletle ele geçirildi.

31.10.2015 17:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da 12 kişinin ölümüne yol açan sahte rakıdan sonra İzmir'in Foça ilçesindeki evinde sahte içki imal eden şüpheli, jandarma ekiplerince yapılan operasyonla 334 litre sahte içki ve 142 adet muhtelif markalarda alkol şişeleri ve şişeleri mantarlama için kullanılan aletle ele geçirildi.

Foça İlçe Jandarma Komutanlığı'na, Yenibağlar Mahallesinde ikamet eden Y.T. isimli şahsın evinde, sahte içki üretildiği bilgisi geldi. İhbar üzerine harekete geçen geçen jandarma ekipleri, dün öğle saatlerinde, eve operasyon düzenledi. Y.T. yakalanırken evde yapılan aramda fermente edilmiş şarap olduğu değerlendirilen bir adet 70 litrelik cam şişe içerisinde alkol, üç adet 50 litrelik cam şişe içerisinde alkol, altı adet plastik 19 litrelik damacana içerisinde alkol, 142 adet muhtelif markalarda alkol şişeleri ve şişeleri mantarlama için kullanılan alet ele geçirildi. Toplamda 334 litre kaçak içki jandarma ekiplerince el konuldu.

SAHTE İÇKİDEN İSTANBUL'DA 12 KİŞİ ÖLMÜŞTÜ

Öte yandan, İstanbul'da geçtiğimiz 1 haftada sahte rakı zehirlenmesinden 12 kişi ölürken, Sağlık Bakanlığı sahte rakı nedeniyle 49 kişinin hastaneye başvurduğunu ve 23 kişinin tedavisinin sürdüğünü açıklamıştı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Öldüren Sahte İçkiden Sonra İzmir'de de Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement