Istanbul'da "Ordu Günleri Fuarı" Gerçekleştirilecek - Son Dakika
Güncel

Istanbul'da "Ordu Günleri Fuarı" Gerçekleştirilecek

Ordu Dernekler Federasyonunca İstanbul'da 3-6 Kasım'da "Ordu Günleri Fuarı" gerçekleştirilecek.

25.10.2016 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu Dernekler Federasyonunca İstanbul'da 3- 6 Kasım'da "Ordu Günleri Fuarı" gerçekleştirilecek.

İstanbul Maltepe sahilinde, 3-6 Kasım'da, Ordu Dernekler Federasyonu tarafından "Ordu burada, İstanbul'da" sloganıyla düzenlenecek fuarda, kentin kültürel değerleri, gelenek ve görenekleri tanıtılacak.

Ordu Dernekler Federasyonu Başkanı Ali Çelik, yaptığı açıklamada, fuarın 3-6 Kasım'da Maltepe sahilinde oluşturulan bir platoda yapılacağını ifade etti.

Orduluların kültürel, sosyal ve ekonomik anlamda birlikteliğinin olduğu bir programı hayata geçireceklerini aktaran Çelik, şunları kaydetti:

"Programımız, kültürel bir programdır, hemşehrilerimizin, Orduluların buluştuğu bir programdır. Fuarımız yılda bir defa yapılıyor ve 4 gün sürüyor. Bu sene İstanbul Maltepe sahilinde fuarımızı düzenleyeceğiz. Programımızda, Perşembe helvamız, fındığımız, lahana çorbamız, lahana sarmamız gibi Karadeniz'e ve Ordu'ya ait yöresel yiyeceklerimizin, kültürel ürünlerimizin tanıtımı yapılacak. Dolayısıyla İstanbul'da Ordu'yu yaşamak isteyen, İstanbul'da Orduluları görmek isteyen herkesi bu programa bekliyoruz, davet ediyoruz."

Istanbul\'da "Ordu Günleri Fuarı" Gerçekleştirilecek
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Istanbul'da 'Ordu Günleri Fuarı' Gerçekleştirilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement