İstanbul'da "Panorama Filistin" Kurulması Çağrısı - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da "Panorama Filistin" Kurulması Çağrısı

Memur-Sen, Hak-İş, Kudüs ve Filistin'i Destekleyen Sendikalar Birliği tarafından organize edilen "Kudüs İçin Hep Birlikte" Programı sonuç bildirisi yayımlandı.

20.10.2016 10:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sonuç bildirisinde Filistin davası ve direnişi ile ilgili olarak daha geniş kitlelere ulaşması ve yeni nesillerde farkındalık oluşturmasına katkı sunacak şekilde İstanbul'da "Panorama Filistin" Müzesi kurulması için çağrıda bulunuldu.

Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen), Hak İşçi Sendikalar Konfederasyonu (Hak-İş), Kudüs ve Filistin'i Destekleyen Sendikalar Birliği tarafından organize edilen "Kudüs İçin Hep Birlikte" Programı 35 farklı ülkeden 400 sendikacının katılımıyla İstanbul'da yapıldı. Programın sonuç bildirisinde Filistin davası ve direnişi ile ilgili olarak daha geniş kitlelere ulaşması ve yeni nesillerde farkındalık oluşturmasına katkı sunacak şekilde İstanbul'da "Panorama Filistin" Müzesi kurulması için mutabakata varıldı. Bu konuda başta İstanbul Büyükşehir Belediyesi olmak üzere yetkili kurumlarla görüşülüp gerekli girişimlerin yapılması ve uygulama adımların atılması kararı alındı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İstanbul'da 'Panorama Filistin' Kurulması Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement