İstanbul'da Polise Ateş Açan Bir Kişi Öldürüldü, Büyük Operasyon - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Polise Ateş Açan Bir Kişi Öldürüldü, Büyük Operasyon

Esenler'de polislere ateç açıldı ve 1 kişi öldü. Olaydan sonra 4 kişi gözaltına alınırken Bölgeye Özel Harekat ekipleri sevk edildi, helikopter destekli operasyon başlatıldı.

19.08.2015 08:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul, Esenler'de korsan gösteri yapan yüzleri maskeli bir grup, devriye gezen motorize Yunus ekibine ateş açtı. Polis ekibinin karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada 17 yaşındaki F.E. hayatını kaybederken, 4 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Bölgeye Özel Harekat ekipleri sevk edildi, helikopter destekli operasyon başlatıldı.

NASIL BAŞLADI NELER OLDU?

Olay saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Tuna Mahallesi Mahmutbey Caddesi üzerinde toplanan yüzleri maskeli yaklaşık 15-20 kişilik bir grup korsan gösteri yapmaya başladı. Emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre, ellerinde molotof kokteyli, el yapımı parça tesirli bomba ve havai fişek bulunan göstericiler, devriye görevi yapan motorize Yunus ekibinin geçişi sırasında ateş açtı. Polis ekibinin açılan ateşe karşılık vermesiyle kısa süreli bir çatışma çıktı. Çatışmada 17 yaşındaki F.E. hayatını kaybederken, grup ara sokaklara dağılarak kaçtı.

TEM, ÖZEL HAREKAT, ÇEVİK KUVVET VE İLÇE EKİPLERİ DESTEK VERDİ

Olay üzerine, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM), Özel Harekat ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri ile İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı çok sayıda polis ekibi bölgeye sevk edilerek şüphelileri yakalamaya yönelik bir çalışma başlatıldı. Öte yandan olay yeri yakınında patlamamış bir bombaya rastalayan polis ekipleri olay yerine bomba imha uzmanı çağırdı. Yapılan çalışmanın ardından bomba etkisiz hale getirildiği belirtildi.

POLİS HELİKOPTERİ HAVADAN İZ SÜRDÜ

Polis helikopterinin de çalışmaya havadan destek verdiği belirtilirken, ekipler helikopterden gelen talimatlar doğrultusunda sokaklarda bulunan göstericileri yakalamak için arama başlattı. Yaşanan kovalamacanın ardından yüzleri maskeli olarak kaçan ve üzenlerinde 10 adet molotof kokteyli ve parça tesirli el yapımı bomba çıkan, PKK ve YDG-H'lı olduğu öne sürülen 4 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheliler, Vatan Caddesi'nde bulunan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldüğü öğrenildi. çatışmada ölen 17 yaşındaki F.E.'nin cesedi ise Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

İstanbul\'da Polise Ateş Açan Bir Kişi Öldürüldü, Büyük Operasyon
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel İstanbul'da Polise Ateş Açan Bir Kişi Öldürüldü, Büyük Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (81)

  • Halil: Gebertin hepsini 118 10 Yanıtla
  • Savaş doğru istihbarat ile kazanılır: Bu pkk cı kürtler bulundukları her yeri rezil kepaze hale getirip yaşanmaz hale getiriyorlar. Bunlardan kurtulmak için halkın ( vatansever kürt türk herkesin ) gönüllü olarak bunlar hakkında devlete sürekli doğru bilgi ve istihbarat sağlaması şart. Barındıkları saklandıkları ve hareketleri ile ilgili istihbarat. 116 10 Yanıtla
  • Deli: İyi olmus hic uzullmedim sen kimsin 17 yasinda polisimi yetim birakican arkasinda coluk cogunu bu ulkede yasiyosan adam gibi yasiycan daga bayira kaldirima zarar vermiycen senin gibileri yuzunden devletin hazinesi zarar goruyor 86 9 Yanıtla
  • HAdi: Iste bu oldurun yedigi kaba sican pezevenkleri 73 6 Yanıtla
  • KOYARIM: sayfanın yöneticisi seni çok iyi anlıyorum amac aldığın emirler doğrultusunda kavgaya kine öfkeye catışmaya sebebiyet verecek yazıları yayınlamanı istediler tamam onlar o cocuğu ama sende onlardan daha o cocuğusun 39 12 Yanıtla
  • ümmetçi: Kesin ekmek almaya gidiyordun... 39 8 Yanıtla
  • Semt cocu: Bizde Sokakda Buyuduk Ama Polise Molotof Atmadik 32 2 Yanıtla
  • derin analiz: İSTANBULDA POLİS TERÖRÜ DEVAM EDİYOR.KÜRD BÖLGESİNDE KAYIPLARINI BATIDA MAHSUN İNSANLARI ÖLDÜREREK İNTİKAM ALIYOR 1 31 Yanıtla
  • Siverekli zaza: Serefsiz in biri eksildi.. 13 7 Yanıtla
  • necdet tosun: kesin gece o saatte fırına ekmek almaya gidiyordu. Yazık oldu. 18 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • MediaTek, orta segment için yeni işlemcisini duyurdu: Dimensity 6300
    01:10 MediaTek, orta segment için yeni işlemcisini duyurdu: Dimensity 6300

    MediaTek, yüzde 10 daha güçlü olduğu iddia edilen Dimensity 6300 işlemcisini duyurdu. İki adet 2.4 GHz hızında ARM Cortex-A76 ve altı adet 2.0 GHz hızında ARM Cortex-A55 çekirdeklerinden oluşan işlemci, 108 Megapiksel sensörü ve 16 Megapiksel çözünürlüğünde iki sensörü destekliyor. Ayrıca 5G, Wi-Fi 5, Bluetooth 5.2 ve GPS bağlantıyı destekliyor.

  • Neden ChatGPT yerine Microsoft Copilot kullanmalısınız?
    01:09 Neden ChatGPT yerine Microsoft Copilot kullanmalısınız?

    OpenAI tarafından geliştirilen ve Microsoft'a ait Copilot, en popüler yapay zeka sohbet botları arasında yer alıyor. Copilot, GPT-4'ü ücretsiz sunuyor, ücretsiz şekilde internete erişebiliyor, popüler hizmetlere entegre edildi, Copilot ile DALL-E ücretsiz ve Windows 10 üzerinden kullanılabilir.

  • Murat Boz'un vivo V30 Teknoloji Testi Sonuçları
    01:09 Murat Boz'un vivo V30 Teknoloji Testi Sonuçları

    SDN ekranlarının sevilen serisi Teknoloji Testi'nin bugünkü konuğu popüler şarkıcı Murat Boz oldu. Murat Boz, vivo V30'un tasarımını, kamerasını, pil ömrünü ve diğer özelliklerini beğendiğini söyledi. Ayrıca yapay zeka, sanal gerçeklik ve uzay teknolojileri gibi konulardaki görüşlerini de paylaştı. Videoda aksesuarlar ve yeni teknolojiler hakkında da sohbet edildi.

  • Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti
    01:09 Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti

    DNA testiyle ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtlayan Duygu Nebioğlu, şimdi de annesi Suphiye Orancı'ya ulaşabilmek için Müge Anlı'nın programına katıldı. Suphiye Hanım'ın çocuklarının biyolojik babasıyla ilgili iddialar da programda ele alındı. Ümit Besen ise bahsi geçen kadını tanımadığını ve olaylarla hiçbir ilişkisinin olmadığını belirtti.

  • Tesla Cybertruck Geri Çağrıldı
    01:09 Tesla Cybertruck Geri Çağrıldı

    Tesla, Cybertruck modellerinde yaşanan hızlandırıcı pedalın sıkışma sorunu nedeniyle tüm araçları geri çağırdı. Tasarım hatasının sebep olduğu sorun, şirket tarafından giderilecek ve üretimde değişiklik yapılacak.

  • Hatay'ın Payas ilçesinde intihar girişimi sonucu 2 kişi yaralandı
    01:04 Hatay'ın Payas ilçesinde intihar girişimi sonucu 2 kişi yaralandı

    Hatay'ın Payas ilçesinde bir kişi intihar etmek için 4. kattan atladı ve cadde üzerinde yürüyen başka bir kişinin üzerine düştü. Olayda, hem intihar eden kişi hem de üzerine düşen kişi hayati tehlikeyle hastaneye kaldırıldı.

  • Karabük'te bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    01:04 Karabük'te bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı. Sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle çıkan olayda, yaralılar hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Amedspor Başkanı Aziz Elaldı: Diyarbakır'a 1 milyon kişi gelecek
    00:54 Amedspor Başkanı Aziz Elaldı: Diyarbakır'a 1 milyon kişi gelecek

    TFF 2. Lig Kırmızı Grup lideri Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, Diyarbakır'a hafta sonu 1 milyon kişinin geleceğini açıkladı. Elaldı, taraftarlardan anlayış beklediklerini belirtti.


Advertisement