İstanbul'da Silahlı Çatışma! - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Silahlı Çatışma!

İstanbul\'da Silahlı Çatışma!

Polis ile şüpheli araçtakiler arasında çıkan çatışmada 3 kişi yaralandı.

20.02.2013 22:10  Güncelleme: 23:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Beyoğlu'nda hırsızlık şüphelisi 3 kişi polisin 'dur' ihtarına uymayarak otomobilden polis aracına ateş açtı. Polisler de şüphelilere ateş ederek karşılık verdi. Olay sonrasında 1 polis memuru ile 2 şüpheli yaralandı.

Olay saat 21.00 sıralarında Sütlüce Mahallesi Karaağaç Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 59 LR 055 plakalı otomobil içerisinde bulunan 3 hırsızlık şüphelisini polisler takip etmeye başladı. Cadde üzerinde Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri otomobile 'dur' ihtarında bulundu. Kaçmaya başlayan şüpheliler otomobilden polis aracına ateş açtı. Bunun üzerine polislerle şüpheliler arasında silahlı çatışma çıktı. Çatışma sonrasında 1 polis memuru ve 2 şüpheli yaralandı. Elinden hafif şekilde yaralanan polis ile 2 hırsızlık zanlısı olay yerine çağırılan amubulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

ELLERİ KELEPÇELİ AMBULANSA ALINDI

Yaralanan şüphelilerden 1'i elleri arkadan kelepçeli vaziyette sedyeye alınarak ambulansa taşındı. Zanlı daha sonra ise ambulanstan indirilerek polis otomobiline bindirildi.

 

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Silahlı Çatışma! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement