İstanbul'da Taklit ve Kaçak Ürün Satanlara Operasyon - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Taklit ve Kaçak Ürün Satanlara Operasyon

İstanbul\'da Taklit ve Kaçak Ürün Satanlara Operasyon

Fatih ve Bağcılar'da kaçak güneş gözlüğü, kol saati, makyaj malzemesi, çakmak ve bıçak gibi ürünleri satan dükkanlara yönelik operasyon düzenlendi.

11.08.2015 20:23  Güncelleme: 23:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şubesi ekipleri, Fatih ve Bağcılar'da kaçak güneş gözlüğü, kol saati, makyaj malzemesi, çakmak ve bıçak gibi ürünleri satan dükkanlara yönelik operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında ünlü markalara ait toplam 76 bin 57 adet taklit, 29 bin 547 adet de kaçak kozmetik ürün ele geçirildi.

İstanbul Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz 10 gün içerisinde Fatih'te Tahtakale ve Demirtaş Mahallelerinde toplam 4 dükkana baskın düzenledi. İşyerlerindeki aramalarda, faturası ve evrakı olmadığı için kaçak olarak değerlendirilen 56 bin 755 adet güneş gözlüğü, 6 bin 685 adet kol saati ile 29 bin 547 adet güneş kremi, rimel, ruj, kalem, far ve fondöten gibi makyaj malzemesi ele geçirildi.

Bağcılar'daki bir işyerinde ise Türkiye'ye kaçak getirildiği tespit edilen 11 bin 730 adet güneş gözlüğü, bin 400 adet çakmak ve 300 bıçak bulundu.

3 İŞYERİ SAHİBİNE KAÇAK ÜRÜN SATMAKTAN PARA CEZASI

Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri kaçak ürünlere el koyarken, işyeri sahipleri M.K. (72), R.Y. (26) ve E.S.'ye (36) Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet suçundan para cezası kesildiği öğrenildi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Taklit ve Kaçak Ürün Satanlara Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement