İstanbul'da Taksicilere Yönelik Gasp Olayları - Son Dakika
Yerel

İstanbul'da Taksicilere Yönelik Gasp Olayları

İstanbul\'da Taksicilere Yönelik Gasp Olayları

İki günde 8 taksi şoförünü falçatayla yaralayıp, para, cep telefonu ve araçlarını gasbettiği iddia edilen şüpheli yakalandı.

12.11.2014 04:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da, iki günde 8 taksi şoförünü yaralayıp para, cep telefonu ve otomobillerini gasbettiği öne sürülen şüpheli gözaltına alındı.

İddiaya göre, Beyoğlu, Esenler, Eyüp ve Kağıthane'de bindiği taksilerin şoförlerinin yüzlerini falçatayla yaralayıp, üzerlerindeki cep telefonu ve parayı aldıktan sonra araçları gasbeden süpheli, verilen eşkal doğrultusunda polis ekiplerince Sultanbeyli'de yakalandı.

İsmi açıklanmayan şüphelinin, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Bu arada, boynundan yaralanan ve aracı gasbedilen 34 THD 41 plakalı taksinin şoförü Umut Demir'e destek olmak için Esenler Emniyet Müdürlüğü önüne gelen 40 kadar taksici, yönelik güvenlik önlemlerinin artırılmasını, panik butonlarının yerine sürücüye özel kabinleri olan araçların yaygınlaştırılması için gerekli altyapının bir an önce sağlanmasını istedi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde toplanan, Birleşik Taksiciler Derneği Başkanı Hüseyin Demir'in de aralarında bulunduğu taksici, otomobillerini bulunduğu yerden çekmesi için uyarıda bulunan trafik polisine tepki gösterdi.

Birleşik Taksiciler Derneği Başkanı Demir, burada yaptığı açıklamada, son iki günde gerçekleşen gasp olaylarının çok üzücü olduğunu belirterek, "Bu olayların tamamını 170 santimetre boyunda, beyaz tenli, kirli sakallı bir kişinin yaptığını düşünüyoruz. Polisten aldığımız bilgiye göre eşkale uyan bir şüpheli Sultanbeyli'de gözaltına alındı" dedi.

Esenler Emniyet Müdürlüğü önünde bir süre bekleyen taksiciler, şüphelinin yakalandığını öğrendikten sonra korna çalarak buradan ayrıldı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İstanbul'da Taksicilere Yönelik Gasp Olayları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement