İstanbul'da "Tecavüz ve Gasp" İddiası - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da "Tecavüz ve Gasp" İddiası

İstanbul'a eğitim için gelen ABD'li kız öğrencinin tecavüze uğradığını ve gasbedildiğini iddia etmesi üzerine 2 kişi gözaltına aldı.

02.05.2016 19:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'a eğitim için gelen ABD'li kız öğrencinin tecavüze uğradığını ve gasbedildiğini iddia etmesi üzerine 2 kişi gözaltına aldı.

Alınan bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğüne başvuran ABD'li üniversite öğrencisi I.D, üniversitelerarası değişim programı kapsamında İstanbul'da eğitim gördüğünü, 30 Nisan'da arkadaşlarıyla eğlenmek için Mecidiyeköy'de bir partiye katıldığını, parti çıkışında otostop çekerek içinde iki kişinin bulunduğu bir otomobile bindiğini, araçtaki iki erkeğin tecavüzüne uğradığını ve cep telefonunun gasbedildiğini öne sürdü.

Olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, I.D'nin cep telefonunun Şişli'de bir iş yerine satıldığını tespit etti. Telefonu iş yerine sattıkları belirlenen B.Y. (21) ve C.K. (17) yakalandı. Şüphelilerin, emniyetteki ifadelerinde tecavüz ve gasp iddiasını kabul etmedikleri öğrenildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 2 kişi, adliyeye sevk edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul'da 'Tecavüz ve Gasp' İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement