İstanbul'da Şafak Vakti Terör Operasyonu - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Şafak Vakti Terör Operasyonu

İstanbul polisi, Avcılar'da bazı adreslere şafak vakti eş zamanlı terör operasyonu düzenledi. Polis uzun namlulu silahlarla önlem aldı, koçbaşlarıyla baskın yaptı.

01.02.2015 08:17  Güncelleme: 09:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

 İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri, saat 03.00 sıralarında Vatan Caddesi'nde toplanarak operasyon için düğmeye bastı. Ekipler, önceden belirledikleri çok sayıda adrese eş zamanlı olarak operasyon düzenledi. Polis uzun namlulu silahlarla önlem aldı, koçbaşlarıyla baskın yaptı.

ZIRHLI DESTEK

Çevik kuvvet polisi ve Özel Hareket Şube Müdürlüğü'ne bağlı timlerin zırhlı araçlarla destek verdiği operasyon kapsamında, Avcılar'da birçok adreste eş zamanlı olarak arama yapıldı.

KOÇBAŞLARIYLA BASKIN

Firüzköy Mahallesi'ndeki adreslere yapılan baskınlarda ise polis ekipleri, sokak başlarında uzun namlulu silahlarla geniş güvenlik önlemi aldı. Ardından özel hareket polisleri koçbaşlarıyla belirlenen adreslerin kapılarını kırarak içeriye girdi.

OPERASYON HAKKINDA BİLGİ VERİLMEDİ

Operasyonun içeriği hakkında herhangi bir bilgi verilmezken, adreslerdeki yapılan aramalar sona erdi.

İstanbul\'da Şafak Vakti Terör Operasyonu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Şafak Vakti Terör Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • METIN YAZAR: Almanya da haddinden fazla polis var. Destek isteyin. 1 14 Yanıtla
  • METIN YAZAR: Kolay gelsin. Bu zamanda isiniz kolay degil. 13 0 Yanıtla
  • Caner: Abi böyle atraksiyonlara ve gece 03:00 da uyanmalarına gerek yok :) pkk destekleyen partilerin il kongrelerine gitsinler hepsi orda 5 2 Yanıtla
  • KEMAL: GÜZELDE SOKAKLAR SUÇLULARLA DOLU UYUŞTURCU BAŞINI ALIP GİTMİŞ GEÇEN GÜNLERDE Z. BURNUNDADA BÖYLE OPERSYON YAPTILAR HALİKOPTER SAATLERCE HAVADA UÇTU 2 KİŞİ YAKALMIŞLAR HER SK HIRSIZ UYŞTURUCYLA DOLU BU NASIL OPERSYON 2 0 Yanıtla
  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement