İstanbul'da "Uluslararası Ticari Arabuluculuk" Konferansı - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da "Uluslararası Ticari Arabuluculuk" Konferansı

Haber-Kamera: İstanbul DHAAdalet Bakanlığı ve İngiltere Büyükçeliği'nin işbirliğinde yürütülen 'Türkiye'de Adalete Erişimi Alternatif Uyuşmazlık Mekanizmalarıyla Güçlendirme Projesi' kapsamında İstanbul'da 'Uluslararası Ticari Arabuluculuk' konferansı düzenleniyor.

09.12.2016 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-Kamera: İstanbul DHA

Adalet Bakanlığı ve İngiltere Büyükçeliği'nin işbirliğinde yürütülen 'Türkiye'de Adalete Erişimi Alternatif Uyuşmazlık Mekanizmalarıyla Güçlendirme Projesi' kapsamında İstanbul'da 'Uluslararası Ticari Arabuluculuk' konferansı düzenleniyor.

Konferansa Adalet Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdürlüğü Arabuluculuk Daire Başkanı Hakan Öztatar, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Metin Kıratlı, Romanya Arabuluculuk Merkezi kurucusu ve yöneticisi Constantin Adi Gavrilla, İsrail Arabulucu Merkezi Başdanışmanı Michael Linchtenstein, İngiltere Yüksek Mahkeme Avukatı Charles Gordon ile uluslararası arabulucu avukatlar ve eğitmenler katılıyor. Programda 4 ayrı oturumda iş dünyası ile arabuluculuğun biraraya getirilmesi, günümüz iş dünyasında ticari anlaşmazlıkların hızlı ve etkin biçimde çözümlenmesi, arabuluculuğun yargı sistemine katkısı konuları tartışılıyor.

Görüntü Dökümü:

------------

-Programa katılan davetliler

-Konuşma yapan yabancı avukat

-Genel ve detaylar

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da 'Uluslararası Ticari Arabuluculuk' Konferansı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement