İstanbul'da Uyuşturucu Operasyonları - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Uyuşturucu Operasyonları

İstanbul\'da Uyuşturucu Operasyonları

Ümraniye, Beyoğlu ile Ataşehir'de 27 kilo 60 gram esrar ve 1 kilo 400 gram Hint kenevirinin ele geçirildiği operasyonlarda, 4 kişi yakalandı.

03.07.2014 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ümraniye, Beyoğlu ile Ataşehir'de 27 kilo 60 gram esrar ve 1 kilo 400 gram Hint kenevirinin ele geçirildiği uyuşturucu operasyonlarında, 4 kişi yakalandı.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Gaziantep'ten gelen ve uyuşturucu madde taşıdığı belirlenen tırı, Ümraniye Çamlıca gişeleri yakınlarında durdurdu. Tırın dorsesinde yapılan aramada, 19 kilo 500 gram esrar ve bin 430 paket kaçak sigara bulundu. Gözaltına alınan ve işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilen tır şoförü Ş.B, adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Beyoğlu Keçeci Pir Mahallesi Çekirdek Sokak'ta uyuşturucu madde bulunduğu ihbarı alınan bir eve narkotik ekipleri tarafından baskın düzenlendi. Ev sahibi S.M'nin gözaltına alındığı operasyonda, 7 kilo 560 gram esrar ve 1 hassas terazi ele geçirildi. İşlemlerinin ardından adliyeye gönderilen S.M, tutuklandı.

Ataşehir'de M.Ç. ile eşi E.Ç'nin oturduğu eve düzenlenen operasyonda ise 1 kilo 400 gram Hint keneviri bulundu. Gözaltına alınan E.Ç. ve M.Ç'nin işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilecekleri bildirildi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Uyuşturucu Operasyonları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement