İstanbul'da Uyuşturucu Operasyonları - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Uyuşturucu Operasyonları

İstanbul\'da Uyuşturucu Operasyonları

Zeytinburnu ve Büyükçekmece'de yapılan uyuşturucu operasyonlarında 4 kişi tutuklandı.

09.01.2015 18:55  Güncelleme: 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zeytinburnu ve Büyükçekmece'de yapılan uyuşturucu operasyonlarında 4 kişi tutuklandı. Operasyonda çeşitli miktarlarda uyuşturucu ele geçirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotim Büro Amirliği görevlilerince, çeşitli semtlerde, gençlerin vakit geçirdiği, yoğunlukta öğrencilerin bulunduğu kafe ve kahvehane gibi yerlerde uyuşturucu madde satışı yapan kişilere yönelik çalışma başlatıldı.

Zeytinburnu'nda E.D. (46) adlı kişinin uyuşturucu madde satışı yaptığı tespit edilerek, 5 Ocak günü bu kişi işyeri olarak kullandığı yerden çıktığı sırada yakalandı. Şüphelinin üzerinde ve işyeri olarak kullandığı yerde yapılan aramalarda, 2,5 kilo eroin, 2 kilo 460 gram ot esrar, 2 kilo 79 gram toz esrar, 64 gram toz kokain, 156 gram taş kokain, 58 gram sentetik kannabinoid, 13 bin 12 adet ecstasy ve 2 adet hassas terazi ele geçirildi.

Şüpheli E.D., sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aynı gün, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi görevlilerince Büyükçekmece'de gerçekleştirilen operasyonda da, iş makinesi kepçesinin zulalı bölmelerinde 94 paket halinde daralı ağırlığı 120,5 kilo hint keneviri ile uyuşturucu madde taşımacılığında kullanılan 1 adet iş makinesi ele geçirildi.

Olayla ilgili 3 kişi tutuklanırken, yaşı küçük bir zanlı Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.

GEÇEN AYIN BİLANÇOSU

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü'nce 1-31 Aralık tarihleri arasında yapılan çalışmaların bilançosu da çıkarıldı.

Emniyet'ten yapılan açıklamada şöyle denildi:

"11 evden hırsızlık, 13 işyerinden hırsızlık, 20 oto hırsızlığı, 4 otodan hırsızlık, 26 yağma (gasp), 2 mala zarar verme, 1 teşebbüs suçu, 18 kasten öldürme, 1 intihara teşebbüs, 13 şüpheli ölüm, 13 yaralama olayı, 3 yangın ve kundaklama olayı, 1 ölümlü trafik kazası, 8 terör suçları, 2 organize suçları ve 26 diğer suçlar olmak üzere, toplam 162 olaya müdahale edilmiş ve bu olaylardan 8'i aydınlatılmıştır. Ayrıca, geçmiş dönemlerde meydana gelen 24 olay aydınlatılmıştır."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Uyuşturucu Operasyonları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement