İstanbul'da Uyuşturucu Operasyonu... - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Uyuşturucu Operasyonu...

İstanbul\'da Uyuşturucu Operasyonu...

32 kilogram esrar, 2 kilogram bonzai, 1.800 adet extacy, 23 bin lira ve 1 hassas terazinin ele geçirildiği operasyonda 5 kişi tutuklandı.

12.11.2015 18:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

32 kilogram esrar, 2 kilogram bonzai, 1.800 adet extacy, 23 bin lira ve 1 hassas terazinin ele geçirildiği operasyonda 5 kişi tutuklandı.

Operasyon anı polis kamerası tarafından görüntülendi.

Haber Sinan BİLGİLİ İstanbul DHA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, 32 kilogram esrar, 2 kilogram bonzai, 1.800 adet extacy, 23 bin lira ve 1 hassas terazi ele geçirildi. Olayla ilgili 5 kişi tutuklandı.

Bir ihbarı değerlendiren İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, yurtdışından uyuşturucu getirdiği öne sürülen şüphelileri takibe aldı. İstanbul'a gelen şüphelilerin yakalanması için 8 Kasım günü operasyon düzenlendi. 6 kişi gözaltına alındı. Şüphelilere ait Bağcılar'daki depo ile bir otomobilde yapılan aramada da 32 kilogram esrar, 2 kilogram bonzai, 1.800 adet extacy, 23 bin lira ve bir hassas terazi ele geçirildi.

OPERASYON ANI KAMERADA

Şüphelilere yönelik düzenlenen operasyon polis kamerası tarafından da görüntülendi. Görüntülerde, polisin depoya baskın düzenlemesi, depo ile bir aracın gizli bölmelerindeki uyuşturucuları bulması yer alıyor.

SKUNK YÖNTEMİYLE SAKLAMIŞLAR

Şüphelilerin, narkotik köpeğinin bulmasını engellemek için, Skunk adı verilen yöntem olan diş macunuyla sıvayarak uyuşturucuları sakladığı öğrenildi.

6 kişinin gözaltına alındığı operasyonda, zanlılardan 5 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Uyuşturucu Operasyonu... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement