İstanbul'da Uyuşturucu Operasyonu Kamerada - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Uyuşturucu Operasyonu Kamerada

İstanbul\'da Uyuşturucu Operasyonu Kamerada

* Balkonunda saksılar içinde kenevir yetiştirdilerHaber: Çağatay KENARLI / İSTANBUL DHAUyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz Pazar günü Sarıyer'de uyuşturucu yetiştiren ve satan bir kişiyle ilgili ihbarla ilgili çalışma başlattı.

08.06.2016 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

* Balkonunda saksılar içinde kenevir yetiştirdiler

Haber: Çağatay KENARLI/ İSTANBUL DHA

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz Pazar günü Sarıyer'de uyuşturucu yetiştiren ve satan bir kişiyle ilgili ihbarla ilgili çalışma başlattı. Polis ekipleri yaptığı fiziki takip sonucunda belirlediği 1 adrese operasyon düzenledi. Yapılan operasyon kapsamında 3 şüpheli gözaltına alınırken, 849 gram hint keneviri, 114 kök hint keneviri, 1 paketleme makinası, 2 hassas terazi, derece ve özel aydınlatma sistemi ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler Vatan Caddesi'nde bulunan Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirilerek sorgulandı. Şüphelilerden K.A. çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanırken, diğer iki şüpheli ise adli kontrol talebi ile serbest bırakıldı.

OPERASYON POLİS KAMERASINDA

Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyon polis kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, polis ekiplerinin eve girmesi ve evde yaptıkları arama görüldü. Ekipler evin odalarında özel havalandırma ve ışık tesisatları kurulduğunu belirledi. 3 şüphelinin dairenin balkonunda saksılar içinde yetiştirdikleri kenevirler de görüntülere yansıdı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Uyuşturucu Operasyonu Kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • TTSO Mart Ayı Meclis Toplantısında Trabzon'un Gelişimi Konuşuldu
    19:47 TTSO Mart Ayı Meclis Toplantısında Trabzon'un Gelişimi Konuşuldu

    Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) mart ayı Meclis Toplantısı'nda, Trabzon'un gelişimi için talepler ve beklentiler dile getirildi. TTSO Meclis Başkanı Şadan Eren, istihdamı artırıcı projelerin desteklenmesi, turizme yeni destinasyonlar kazandırılması, gastronomi turizmine katkı sunulması gibi konuların önemine vurgu yaptı. TTSO Başkanı Erkut Çelebi ise seçim kampanyası süresince belediye başkan adaylarıyla görüşerek taleplerini ilettiklerini ve bu vaatlerin takipçisi olacaklarını belirtti.

  • Cumhur İttifakı'nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, Güllük ve Çomakdağ mahallesini ziyaret etti
    19:35 Cumhur İttifakı'nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, Güllük ve Çomakdağ mahallesini ziyaret etti

    Cumhur İttifakı'nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, Güllük ve Çomakdağ mahallesini ziyaret etti. Ayaydın, ziyaretlerinde mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarını dinledi ve seçilmesi durumunda yapacağı hizmetleri anlattı. Ayrıca, balıkçılar için modern bir barınak yapılacağı ve yöresel kıyafetli çocukların okul masraflarının karşılanacağı sözü verildi.

  • Çorlu'da bir geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın söndürüldü
    19:27 Çorlu'da bir geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın söndürüldü

    Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bulunan bir geri dönüşüm fabrikasının bahçesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Fabrika çalışanlarının ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler, yaklaşık 1 saat süren müdahalenin ardından yangını kontrol altına aldı. Yangın sonucunda fabrikada hasar meydana geldi.

  • Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komisyonu üyelerini kabul etti
    19:25 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komisyonu üyelerini kabul etti

    Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komisyonu Başkanı Mike Rogers, Kıdemli Üyesi Adam Smith ve beraberindeki üyeleri Ankara'da kabul etti. Bakan Fidan'ın kabulüne ilişkin paylaşım, Bakanlığın X sosyal medya hesabından yapıldı. Görüşmede, Bakan Fidan'ın ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komisyonu Başkanı Rogers, Kıdemli Üyesi Smith ve beraberindeki üyelerle Ankara'da bir araya geldiği belirtildi.

  • Türkiye'nin Pekin Büyükelçisi İsmail Hakkı Musa, Çin- Türkiye ilişkilerini değerlendirdi
    19:24 Türkiye'nin Pekin Büyükelçisi İsmail Hakkı Musa, Çin- Türkiye ilişkilerini değerlendirdi

    Türkiye'nin Pekin Büyükelçisi İsmail Hakkı Musa, Çin'in Haynan Adası'nda düzenlenen Boao Asya Forumu'nda Türkiye-Çin ilişkileri, Yeniden Asya Girişimi ve Asya'daki bağlantılık projelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

  • Kahramanmaraş'taki depremde yıkılan Ebrar Sitesi davası devam ediyor
    19:23 Kahramanmaraş'taki depremde yıkılan Ebrar Sitesi davası devam ediyor

    6 Şubat 2023'teki Kahramanmaraş merkezli depremde yıkılan Ebrar Sitesi B Blok'ta 109 kişinin ölümü, 3 kişinin yaralanmasına ilişkin 6 sanığın yargılanmasına devam edildi. Tutuklu sanıklar SEGBİS aracılığıyla duruşmaya katıldı. Mahkeme, tutuksuz sanık Mehmet Akif Özgüler'in adli kontrol kararını kaldırdı. Sanıklar, binanın yasalara uygun olarak yapıldığını savundu. Duruşma 13 Haziran'a ertelendi.


Advertisement