İstanbul'da Yağışlı Hava Trafik Kazalarını Beraberinde Getirdi… - Son Dakika
Güncel

İstanbul'da Yağışlı Hava Trafik Kazalarını Beraberinde Getirdi…

İstanbul\'da Yağışlı Hava Trafik Kazalarını Beraberinde Getirdi…

İstanbul'da gece başlayan yağışlı havanın etkisiyle üç ayrı ilçede meydana gelen trafik kazalarında ilk belirlemelere göre 1'i çocuk toplam 10 kişinin yaralandığı bildirildi.

15.05.2013 04:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da gece başlayan yağışlı havanın etkisiyle üç ayrı ilçede meydana gelen trafik kazalarında ilk belirlemelere göre 1'i çocuk toplam 10 kişinin yaralandığı bildirildi.

Edinilen bilgilere göre, akşam saatlerinde başlayan ve geceyarısından itibaren etkili olan yağışlı hava, Sarıyer, Kadıköy ve Maltepe'de yaralamalı trafik kazalarına yol açtı. İlk kaza Sarıyer Maslak Büyükdere Caddesi TEM Bağlantı Yolu'nda meydana geldi. Un çuvalı yüklü bir kamyon, yağan yağmurda kayganlaşan yolda kontrolü kaybolunca yola devrildi. Kaygan yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarparak devrilen kamyondaki un çuvalları yola döküldü. Kazada sürücü ile birlikte 3 kişi yaralanarak Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

İkinci kaza ise şehrin Anadolu Yakası'nda meydana geldi. Kadıköy E-5 Karayolu Bostancı kavşağı Ankara istikametinde meydana gelen zincirleme kazada bir minibüs, 7 otomobil ve 2 motosiklet birbirine girdi. Kazada 1'i küçük yaşta çocuk, ikisi kadın toplam 6 kişi yaralanırken, yaralılar olay yerine çağrılan itfaiye ve sağlık ekipleri ile araçlardan çıkarılarak ambulanslarla çevre hastanelere sevk edildi. Yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu bildirilirken, üçüncü kaza ise Maltepe Küçükyalı'da meydana geldi. E-5 Karayolu Kadıköy yönünde sürücü İrfan Erkasap idaresindeki 45 L 9878 plakalı yüklü kamyon, yağışın etkisiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyeti kaybolunca devrildi. Kazada yaralanan, sürücü Erkasap hafif şekilde yaralanarak Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazalar nedeniyle Maslak TEM bağlantı yolu ile Maltepe E-5 Karayolu Kadıköy istikameti uzun süre trafiğe kapadı. Kapanan yollar nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştu.

Hastane kaynaklarının verdiği bilgilere göre yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı kaydedildi.

(SK-

15.05.2013 04: 12: 55

TSI

NNNN - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Yağışlı Hava Trafik Kazalarını Beraberinde Getirdi… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement