İstanbul'daki Cinayet - Son Dakika
Güncel

İstanbul'daki Cinayet

Esenyurt'ta uğradığı silahlı saldırıda öldürülen Musa Ülbeği'nin katil zanlısı olduğu iddia edilen şüpheli yakalandı.

03.05.2016 19:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenyurt'ta uğradığı silahlı saldırıda öldürülen Musa Ülbeği'nin katil zanlısı olduğu iddia edilen şüpheli yakalandı.

Cinayete ilişkin çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amiriliği ekipleri, kafe işleten Ülbeği'nin (30) yaklaşık 1 ay önce yanında çalışan H.Y. (33) adlı kadını taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alındığını, işlemlerinin ardından cumhuriyet savcılığınca serbest bırakıldığını tespit etti.

Olayın meydana geldiği bölgedeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polisler, silahlı saldırıyı gerçekleştiren kişinin H.Y'nin boşandığı eşi N.I. (31) olduğunu belirledi. H.Y. ve N.I'yı evlerinde bulamayan polis ekipleri, 2 şüphelinin Bulgaristan'a kaçmak amacıyla Edirne'ye gittiklerini tespit etti.

Edirne'de düzenlenen operasyonda, H.Y. ve N.I. iki çocuğuyla yakalandı. N.I.'nın üst aramasında 2 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

İstanbul'a getirilen H.Y. ve N.I'nın işlemlerinin sürdüğü, 9 ve 12 yaşındaki iki çocuklarının ise Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkililerine teslim edildiği bildirildi.

Esenyurt'ta 1 Mayıs gecesi Bağlarçeşme Caddesi ile 19 Mayıs Caddesi'nin kesiştiği noktada silahlı saldırıya uğrayan Musa Ülbeği yaşamını yitirmiş, şüpheli olay yerinden kaçmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul'daki Cinayet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement