İstanbul'daki Operasyonda Gözaltına Alınan 58 Şüphelinin Tamamı Serbest - Son Dakika
Güncel

İstanbul'daki Operasyonda Gözaltına Alınan 58 Şüphelinin Tamamı Serbest

İstanbul emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin salı günü yaptığı operasyonda gözaltına alınan 58 kişiden 26'sı savcılık talimatıyla Emniyet'ten, 32'si de adliyedeki savcılık ve mahkeme sorgularının ardından serbest bırakıldı.

21.05.2015 18:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin salı günü yaptığı operasyonda gözaltına alınan 58 kişiden 26'sı savcılık talimatıyla Emniyet'ten, 32'si de adliyedeki savcılık ve mahkeme sorgularının ardından serbest bırakıldı.

Hayali ihracat yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan ve aralarında gümrük memuru, işadamı ve döviz bürosu çalışanlarının da bulunduğu 58 kişinin İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi'ndeki ifadelerinin tamamlanmasının ardından, 26 şüpheli savcılık talimatıyla Emniyet'ten serbest bırakıldı.

Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edilen 32 şüpheliden 12'si savcılık sorgusunun ardından serbest kalırken, tutuklanma istemiyle mahkemeye çıkarılan 20 şüphelinin 14'ü adli kontrol hükümleri uygulanarak, 6'sının ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul'daki Operasyonda Gözaltına Alınan 58 Şüphelinin Tamamı Serbest - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement