İstanbul'daki Organize Suç Örgütüne Yönelik Operasyon - Son Dakika
Güncel

İstanbul'daki Organize Suç Örgütüne Yönelik Operasyon

İstanbul'da yolcu minibüslerinin sahipleri ve şoförlerini tehdit ederek, haraç aldıkları ve yaraladıkları iddia edilen organize suç örgütü üyesi 11 kişi yakalandı.

16.06.2015 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da yolcu minibüslerinin sahipleri ve şoförlerini tehdit ederek, haraç aldıkları ve yaraladıkları iddia edilen organize suç örgütü üyesi 11 kişi yakalandı.

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Topkapı-Esenler- Bağcılar hattında çalışan yolcu minibüsü sahipleri ve şoförlerinden tehditle haraç aldıkları, darp ettikleri, yaraladıkları iddia edilen organize suç örgütü elemanlarını izlemeye aldı. Yaklaşık 4 ay süren istihbarat çalışması ve teknik takibin ardından sabah saatlerinde 13 adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda, 11 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler arasında bir polisin de bulunduğu öğrenildi.

Organize suç örgütü üyelerinin adreslerinde yapılan aramalarda, 2 ruhsatsız tabanca, 3 otomatik av tüfeği ve çok sayıda mermi ele geçirildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ne getirilen şüphelilerin sorgulamaları sürüyor.

Bu arada, organize suç örgütüne yönelik şubat ayından bu yana düzenlenen ara operasyonlarda, 5 kişinin tutuklandığı, ruhsatsız 12 silahla çok sayıda merminin ele geçirildiği bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul'daki Organize Suç Örgütüne Yönelik Operasyon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement