İstanbul'daki Polis Müdahalesine Manisa'dan Oturarak Tepki - Son Dakika
Yerel

İstanbul'daki Polis Müdahalesine Manisa'dan Oturarak Tepki

İstanbul\'daki Polis Müdahalesine Manisa\'dan Oturarak Tepki

Manisa’da 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı dolayısıyla yürüyüş ve etkinlikler düzenlenirken, resmi tatil olmasına rağmen bazı meslek grupları çalışmaya devam etti.

01.05.2015 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'da 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı dolayısıyla yürüyüş ve etkinlikler düzenlenirken, resmi tatil olmasına rağmen bazı meslek grupları çalışmaya devam etti. Kendi bayramlarında çalışmaya devam eden işçiler yürüyüş yapanları izlemekle yetindi. Bu arada İstanbul'daki kutlamalara polisin müdahale ettiği haberinin gelmesi üzerine kalabalık grup cadde üzerinde 5 dakika oturma eylemi yaparak polisin müdahalesini protesto etti.

Manisa'da Emek, Demokrasi ve Barış Platformu öncülüğünde 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı dolayısıyla yürüyüş düzenlendi. Öğretmen Evi'nde başlayan yürüyüşe siyasi partiler, sendikalar ve dernek üyeleri katıldı. CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, CHP İl Başkanı Mustafa Ada, CHP Manisa Milletvekili Adayları Mazlum Nurlu ve Tur Yıldız Biçer de yürüyüş etkinliğinde ön sıralarda yer aldı. 1 Mayıs dolayısıyla toplanan yüzlerce kişi sloganlar atarak yürüdü.

İSTANBUL'DAKİ MÜDAHALEYİ OTURARAK PROTESTO ETTİLER

Kalabalık grup, İstasyon Caddesi üzerindeyken İstanbul'da yapılan 1 Mayıs kutlamalarına polisin müdahale ettiği haberi gelmesi üzerine grup, polisin müdahalesini protesto etmek için 5 dakikalık oturma eylemi yaptı. Yürüyüşün yapıldığı güzergah üzerinde boyacı, simitçi, su satıcıları gibi meslek grupları çalışmaya devam etti. Etkinlik boyunca polis geniş güvenlik önlemi aldı. Öğretmen Evi'nde başlayan '1 Mayıs' yürüyüşü Cumhuriyet Meydanı'n son buldu. Meydanda toplanan yüzlerce kişiye Grup Yel Değirmeni konser verdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İstanbul'daki Polis Müdahalesine Manisa'dan Oturarak Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement