İstanbul'daki Taş Ocağı Faciasında Hayatını Kaybeden İşçi Memleketi Giresun'da Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

İstanbul'daki Taş Ocağı Faciasında Hayatını Kaybeden İşçi Memleketi Giresun'da Toprağa Verildi

İstanbul\'daki Taş Ocağı Faciasında Hayatını Kaybeden İşçi Memleketi Giresun\'da Toprağa Verildi

İstanbul Sultangazi'de bir taş ocağında meydana gelen göçükte önceki gün hayatını kaybeden Süleyman Akay memleketi Giresun'da toprağa verildi.

01.07.2014 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Sultangazi'de bir taş ocağında meydana gelen göçükte önceki gün hayatını kaybeden Süleyman Akay memleketi Giresun'da toprağa verildi.

Giresun'un Tirebolu İlçesi Sekü Köyü'ndeki cenazeye yakınları ve köylüleri katıldı. Cenazede gözyaşlarına hakim olamayan Süleyman Akay'ın eşi Emine Akay'ı ise teselli etmek yine çocuklarına düştü. Emine Akay, eşinin ihmale kurban gittiğini iddia ederek "Eşim 15 günde bir gün izin kullanıyordu. Haklarını dahi alamıyordu. Yüzüne çocuklarım hasret kalıyordu ama yine de başımızdaydı. Ben şimdi onsuz ne yaparım, çocuklarıma nasıl bakarım, onsuz nasıl büyütürüm. Çocuklarım babasına, ben de eşime doyamadım" diye göz yaşı döktü.

Sekü Köyü Merkez Camisi'nde öğlen namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Süleyman Akay'ın cenazesi aynı köydeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Cenaze namazında henüz 12 yaşındaki oğlu Akif ve 14 yaşındaki kızı Elif'in ise metanetli olarak annesini teselli etmeye çalışması dikkat çekti.

Sultangazi'de Cebeci Mahallesi'nde bir taş ocağında henüz belirlenemeyen bir nedenle göçük meydana gelmiş, göçük sırasında sahada çalışan ve göçükte toprak altında kalan Süleyman Akay hayatını kaybetmişti. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İstanbul'daki Taş Ocağı Faciasında Hayatını Kaybeden İşçi Memleketi Giresun'da Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement