İstanbul'daki Terör Örgütü Operasyonu - Son Dakika
Güncel

İstanbul'daki Terör Örgütü Operasyonu

Sarıyer'de 4 gün önce terör örgütü DHKP/C'ye yönelik operasyonda gözaltına alınan 13 şüphelinin gerçekleştirdiği kundaklama ve molotofkokteylli saldırı eylemlerinin görüntüleri ortaya çıktı.

27.10.2014 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıyer'de, 4 gün önce terör örgütü DHKP/C'ye yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 13 şüphelinin gerçekleştirdiği kundaklama ve molotofkokteylli saldırı eylemlerinin görüntüleri ortaya çıktı.

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, Özel Harekat Şube Müdürlüğü polislerinin de desteğiyle 4 gün önce Sarıyer'de gerçekleştirdiği operasyonda yakalanan 13 şüphelinin, 6 kundaklama ve molotofkokteylli saldırı eylemini gerçekleştirdikleri tespit edildi.

Terör örgütü üyelerinin, 26 Mart 2014 ile 19 Ağustos 2014 tarihleri arasında İstanbul'da 3 polis merkezi, 1 market ve 1 eve molotofkokteyli ile saldırı, 1 marketin de kundaklanması eylemini gerçekleştirdikleri belirlendi.

Şüphelilerin düzenledikleri molotofkokteylli saldırıların görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde, terör örgütü üyelerinin bir marketi kundaklama ve bir eve molotofkokteyli atma kayıtları yer alıyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul'daki Terör Örgütü Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement