İstanbul'daki Terör Saldırısı - Son Dakika
Güncel

İstanbul'daki Terör Saldırısı

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Ağrı Şube Başkanı Kerem Engin ve Memur Sen Ağrı Şube Başkanı Süleyman Gümüşer, İstanbul Atatürk Havaalanı'nda yapılan terör saldırısını kınadı.

29.06.2016 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Ağrı Şube Başkanı Kerem Engin ve Memur Sen Ağrı Şube Başkanı Süleyman Gümüşer, İstanbul Atatürk Havaalanı'nda yapılan terör saldırısını kınadı.

Engin, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen terör saldırıyla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, menfur saldırıdan dolayı çok müteessir olduklarını söyledi.

Terörün her türlüsünü lanetlemenin ve her türlüsüne karşı olmanın bir insanlık borcu olduğunu dile getiren Engin, " Türkiye'de terörden yıllardır acı çekmiş, canı yanmış insanlar olarak, bu olayında üstesinden birlik, beraberlik ve kardeşlik ile gelmek zorundayız." dedi.

Engin, terörün Atatürk Havalimanı'nda kirli yüzünü bir kez daha gösterdiğini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Orada gördüğümüz gibi maalesef terörün kesinlikle hiçbir değeri ölçüsü ve sınırı yok. Yakmak, yıkmak ve yok etmek üzerine ayarlanmış bir mantalite var karşımızda. Son zamanlarda artık terörün adresi ve bölgesi de yok. Avrupa'da da, Ortadoğu ve Afrika'da da bomba patlayabiliyor maalesef. Şunu gözden kaçırmamız gerekiyor, maalesef artık terör ülkelerin kendi aralarında bir terbiye aracına dönüştürülmüş bulunmaktadır. Bölgeleri, ülkeleri dizayn etmek veya ülke içerisindeki siyasetleri dizayn etmek noktasında kullanılan bir argümandır artık."

Memur-Sen Ağrı Şube Başkanı Süleyman Gümüşer ise terörün, kanlı ve çirkef yüzünü, cinnet ruh halini, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda bir daha ortaya koyduğunu söyledi.

Bu olayın zamanlamasının manidar olduğunu belirten Gümüşer, "Türkiye, şu an yükselen bir değer olarak dünyada söz sahibi olma noktasında gündem belirleyen, komşularıyla diyaloglarını bu anlamda tamamen barış ve sulh üzerine şekillendirme noktasında adımlarını attığı bir zaman diliminde. Bu dönemde bunların olması gerçekten de çok anlamlıdır." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul'daki Terör Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement