İstanbul'daki Terör Saldırısında Şehit Düşen Polis Memuru Çapat, Son Yolculuğuna Uğurlandı (2) -... - Son Dakika
Güncel

İstanbul'daki Terör Saldırısında Şehit Düşen Polis Memuru Çapat, Son Yolculuğuna Uğurlandı (2) -...

İstanbul\'daki Terör Saldırısında Şehit Düşen Polis Memuru Çapat, Son Yolculuğuna Uğurlandı (2) -...

İSTANBUL Beşiktaş'taki bombalı terör saldırısında şehit olan 20 yaşındaki polis memuru Yakup Çapat, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı.

12.12.2016 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İSTANBUL Beşiktaş'taki bombalı terör saldırısında şehit olan 20 yaşındaki polis memuru Yakup Çapat, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı. Ankara Karşıyaka Camii'ndeki cenaze törenine, şehit yakınlarının yanı sıra Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, Ankara Valisi Ercan Topaca, Ak Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şehidin babası Mehmet Çapat ve annesi Asiye Çapat ile kardeşleri Naciye ve Yurdagül Çapat'ın ayakta durmakta güçlük çektiği görüldü. Karşıyaka Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından şehidin ailesi, tabuta sarılarak, gözyaşı döktü. Daha sonra omuzlara alınan şehit polis Çapat'ın naaşı, tekbirler eşliğinde cenaze aracına götürüldü. Cenaze aracının geçişi sırasında, şehidin ailesi ayakta güçlükle durdu. Şehit polis memuru Yakup Çapat, cenaze namazının ardından Karşıyaka Polis Şehitliği'nde defnedildi. Şehit polis Yakup Çapat'ın 1 yıllık polis memuru olduğu öğrenildi.

- Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul'daki Terör Saldırısında Şehit Düşen Polis Memuru Çapat, Son Yolculuğuna Uğurlandı (2) -... - Son Dakika


Advertisement