İstanbul'daki Trabzonlular İftar Yemeğinde Buluştu - Son Dakika
Spor

İstanbul'daki Trabzonlular İftar Yemeğinde Buluştu

İstanbul\'daki Trabzonlular İftar Yemeğinde Buluştu

1967 Trabzonsporlular Derneği, İstanbul’daki Trabzonsporluları iftar yemeğinde buluşturdu.

16.06.2016 22:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1967 Trabzonsporlular Derneği, İstanbul'daki Trabzonsporluları iftar yemeğinde buluşturdu.

1967 Trabzonsporlular Derneği, İstanbul'daki bordo-mavililere iftar yemeği verdi. İftardan sonra 1967 Trabzonsporlular Derneği Başkanı Alaattin hatayoğlu açıklamalarda bulundu.

25 yıldır Trabzonspor'un hizmetinde olduklarını belirten Hatayoğlu, kulübe desteklerinin artarak devam edeceğini vurguladı.

Eski Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun kulübe verdiği zararların mevcut yönetimden hesap sormasını isteyen Hatayoğlu, "Her zaman söylediğimiz gibi 2010-2011 sezonunun şampiyonu Trabzonspor'dur. Her ne kadar bazı kesimler bunu inkar etseler de UEFA ve CAS kararları söylediklerimizi teyit ediyor. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, bu davadan nasıl beraat ettiğini hepimiz biliyoruz. Trabzonspor yönetimleri şike ile mücadele etmedi. Mevcut yönetimden istediğimiz hem şike ile mücadeleye devam etmeleri hem de kulübü zarara uğratan yöneticilerden hesap sormalarıdır" şeklinde konuştu.

Yemekte ayrıca Spor Toto 3. Lig'den Spor Toto 2. Lig'e çıkan Ofspor Başkanı Olcay Saral'a Alaattin Hatayoğlu tarafından plaket verildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İstanbul'daki Trabzonlular İftar Yemeğinde Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement