İstanbul'dan Araban'a Bilgisayar Yardımı - Son Dakika
Güncel

İstanbul'dan Araban'a Bilgisayar Yardımı

İstanbul Özel Üsküdar Sev Eğitim kurumları tarafından Araban'a 20 adet bilgisayar ve 3 adet projeksiyon cihazı yardımı yapıldı.

17.07.2016 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Özel Üsküdar Sev Eğitim kurumları tarafından Araban'a 20 adet bilgisayar ve 3 adet projeksiyon cihazı yardımı yapıldı.

Fakılı Orta Okulu Müdürvekili İbrahim Karademir'in İstanbul'daki okul yetkililerinden bilgisayar istemesi üzerine özel okul yetkilisi İhsan Karataş cihazları Araban'a getirdi.

Araban İlçe Milli Eğitim Müdürvekili Ali Ertuğrul, cihazların teslim töreninde yaptığı konuşmada cihazları Araban'a kendi elleriyle getiren Karataş'a teşekkür ederek, plaket takdim etti.

Törende konuşan Karademir, "İstanbul Özel Üsküdar Sev Eğitim Kurumları'nda görevli İhsan Karataş'ın dedesinin aslen Araban ilçesi Fakılı kırsal mahallesi doğumlu olduğunu öğrendim. Sonra kendisine telefon ile ulaşarak okulumuzun bilgisayar ve projeksiyon ihtiyacı olduğunu belirttim. Sağolsun Karataş, 20 adet bilgisayar ve 3 adet projeksiyon cihazını kendi elleriyle getirdi. Kendisine şahsım ve öğrencilerim adına teşekkür ediyorum. 300 öğrencinin eğitim-öğretim gördüğü okulumuzda Bilişim Laboratuarına kurularak öğrencilerimizin kullanımı sağlanacaktır." dedi.

Törene Araban İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Ertuğrul, Araban Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Orhan Behçet, Fakılı İlk ve Ortaokulu Müdürvekili İbrahim Karademir, öğrenciler ile bazı veliler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul'dan Araban'a Bilgisayar Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement