İstanbul'dan Gelen 100 Bin Çiçek Vatandaşlara Dağıtıldı - Son Dakika
Güncel

İstanbul'dan Gelen 100 Bin Çiçek Vatandaşlara Dağıtıldı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Vatandaşların çiçek dağıtım töreninden genel görüntü Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe'nin konuşması Dağıtımdan görüntüler İstanbul Büyükşehir Belediyesinin, Artvin Belediyesine gönderdiği 100 bin çiçek, toprakla buluşturulmak üzere vatandaşlara dağıtıldı.

27.04.2016 00:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Vatandaşların çiçek dağıtım töreninden genel görüntü

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe'nin konuşması

Dağıtımdan görüntüler İstanbul Büyükşehir Belediyesinin, Artvin Belediyesine gönderdiği 100 bin çiçek, toprakla buluşturulmak üzere vatandaşlara dağıtıldı.

Artvin Belediyesi Hizmet Binası önünde düzenlenen çiçek dağıtım törenine, Artvin Vali Yardımcısı Önder Coşğun, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, İl Emniyet Müdürü Ahmet Şengün ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Kocatepe, burada yaptığı konuşmada, dağıtılan 100 bin çiçeği toprakla buluşturarak, Artvin'i çiçek bahçesine dönüştüreceklerini söyledi.

Artvin'e estetik değer kazandırma amacında olduklarını belirten Kocatepe, "İstanbul Büyükşehir Belediyesince ilimize hediye olarak gönderilen 100 bin çiçeği vatandaşlarımıza dağıtarak yeşil Artvin'imizi rengarenk çiçeklerle süsleyeceğiz. Çiçek sevgi, dostluk ve kardeşlik demektir. İstanbul Büyükşehir Belediyesinin ilimize hediye ettiği 100 bin çiçeği toprakla buluşturacağız. Aynı şekilde 8 bin çiçeği de evlerin balkonlarına yetiştirilmek üzere siz değerli vatandaşlarımıza dağıtıyoruz." dedi.

Evlere dağıtacakları saksı çiçekleriyle de en renkli balkonu oluşturma amacında olduklarını dile getireren Kocatepe, en renkli balkonu oluşturan ailelere de altın hediye edeceklerini kaydetti.

Evlerin balkonlarının da çiçek bahçesine döneceğini işaret eden Kocatepe, "Bu bağlamda vatandaşlarımıza 2 bin 500 saksı ile 8 bin saksı çiçeği dağıtılarak şehir renk armonisine kavuşturulacak. Yapılacak çalışmalar sonrasında balkonlarını en iyi süsleyen birinciye altın, ikinciye yarım altın, üçüncüye ise çeyrek altın verilecek." dedi.

Konuşmaların ardından Coşğun ve Kacatepe törene katılanlara çiçekleri dağıttı.

İstanbul\'dan Gelen 100 Bin Çiçek Vatandaşlara Dağıtıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul'dan Gelen 100 Bin Çiçek Vatandaşlara Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement