İstanbul'dan Rize'ye Uzanan Uyuşturucu Madde Operasyonu - Son Dakika
Güncel

İstanbul'dan Rize'ye Uzanan Uyuşturucu Madde Operasyonu

İstanbul\'dan Rize\'ye Uzanan Uyuşturucu Madde Operasyonu

Rize Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Rize ve ilçelerinde gerçekleştirilen “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapan Şahıslara” yönelik çalışmalar soncu 3 kişi tutuklandı.

18.05.2016 23:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Rize Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Rize ve ilçelerinde gerçekleştirilen "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapan Şahıslara" yönelik çalışmalar soncu 3 kişi tutuklandı.

T. T. isimli erkek şahsın İstanbul'dan Rize'ye yüklü miktarda uyuşturucu madde getireceği bilgisini alan emniyet güçleri, yaptığı çalışmalar sonucunda Rize Merkez'e bağlı Camiönü mahallesinde yakalanarak gözaltına alındı.

T.T'nin üzerinde yapılan aramada 1005,67 gram daralı ağırlıklı toz esrar, bir adet şarjörü bulunmayan ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

T.T.'nin verdiği ifade sonucunda içerisinde uyuşturucu madde ve ruhsatsız tabanca bulunan çantayı daha önceden bağlantılı olduğu Ü.Y. isimli sahsa getirdiği öğrenildi.

"Uyuşturucu madde bulundurmak, satın almak kabul etmek, tehdit, yağma, sahil dolgu alanında iki kişinin uyuşturucu hap komasına girerek ölümüne sebebiyet vermekten ifadesi alınan ve 6136 sayılı Ateşli Silahlar Kanunu'na muhalefet suçlarından daha önceden toplam 65 adet suç kaydı bulunan Ü.Y isimli şahıs Rize Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.

Ayrıca Ü.Y. isimli şahsın iş yerinde çalışanı olan M.A.'nın yapılan sorgusunda Rize 3.Asliye Ceza Mahkemesince Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma suçundan arandığı tespit edildi ve yapılan üst aramasında, bir adet 'muşta' diye tabir edilen suç aleti, 184 adet ecstacy hap ele geçirildi.

Şüpheliler T.T., Ü.Y. ve M.A. çıkarılmış oldukları mahkemece tutuklanarak Kalkandere L Tipi Ceza ve İnfaz Kurumu'na teslim edildi. - RİZE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İstanbul'dan Rize'ye Uzanan Uyuşturucu Madde Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement