İstanbul Değil Aydın - Son Dakika
Yerel

İstanbul Değil Aydın

İstanbul Değil Aydın

Aydın’da hafta sonu tatili ile birlikte adeta trafik çilesi yaşandı.

22.05.2016 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da hafta sonu tatili ile birlikte adeta trafik çilesi yaşandı. Aydın- Denizli yolunda devam eden Astim köprülü kavşak çalışmaları nedeniyle ASTİM OSB'den devam eden trafik nedeniyle Aydın'dan Denizli istikametine gitmek isteyenler adeta trafik çilesi yaşadı. 3 kilometrelik yolu yaklaşık bir saatte gidebilen vatandaşlar alternatif güzergah bulunmasını ve gerek çevre yolunun gerekse alt geçidin gerekse köprü kavşak çalışmalarının bir an önce tamamlanmasını istediler.

Aydın'da havaların ısınması ve hafta sonu tatili ile birlikte Aydın-Denizli çıkışında yaşayan trafik yoğunluğu iyice arttı. Hafta sonu nedeniyle gerek Aydın'dan Denizli istikametine gitmek isteyenler gerekse Denizli'den Aydın'a gelenler İmamköy'den Aydın Ilıcabaşı'na kadar yaklaşık 3 kilometrelik mesafeyi metre metre ilerleyerek gidebildi. Hafta sonu olması nedeniyle yoğunluğun daha da arttığını belirten sürücülerden Süleyman Katmerci, Aydın'ın trafiğinin İstanbul' aratmadığını söyledi.

Aydın'dan Nazilliye sürekli gidip gelen sürücülerden Hasan Karacan trafik çilesinin yanında arabanın aşırı yıpranmasından da dert yanarak, "Artık yoldan geçmeye zaman arabayı kötü yollar nedeniyle yürütmek için para yetiremez olduk. Ne olur bu sıkıntıyı havalar daha da ısınmadan çözsünler. Ağustos sıcağında bu yol insanları kalp krizi geçirtir" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İstanbul Değil Aydın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement