İstanbul Erkek Lisesi'nin "Erol Evgin Müzik Dersliği" Var - Son Dakika
Güncel

İstanbul Erkek Lisesi'nin "Erol Evgin Müzik Dersliği" Var

Türkiye'nin siyaset, iş ve kültür dünyasına damgasını vurmuş isimler yetiştiren İstanbul Erkek Lisesi'nin mezunları, yetiştikleri yuvayı unutmadı.

08.05.2014 10:39  Güncelleme: 10:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin siyaset, iş ve kültür dünyasına damgasını vurmuş isimler yetiştiren İstanbul Erkek Lisesi'nin mezunları, yetiştikleri yuvayı unutmadı.

İstanbul Erkek Liseliler Eğitim Vakfı (İELEV) Mütevellileri, Yöneticileri ve İstanbul Erkek Lisesi Mezunları, "Adım Yarına Adım Kampanyası" ile inşa edilen İELEV Özel 125.Yıl Okulları Konferans Salonu açılış töreninde bir araya geldiler.

Okulun yapımına ve bağış kampanyasına destek verenlerin onurlandırıldığı törende konuşan İELEV Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ata Anıl, "İELEV Eğitim Kurumlarında, evrensel değerlere sahip öncü insanlar yetiştirme vizyonu ile hareket ediyoruz. Eğitim kurumlarımızda Türkiyemize faydalı gençler yetiştirirken duyarlı mezunlarımızın desteğini her zaman yanımızda hissediyoruz. Onların isimlerini dersliklerimize, konferans salonumuza ve koltuklara vererek onurlandırmış olmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

-MEZUNLARDAN LİSELERİNE VEFA-

Törende konferans salonu ve dersliklere isimleri verilen bağışçılar aşağıdaki gibi sıralandı: Erol Evgin Müzik Dersliği, Sedat Aloğlu Fen Laboratuvarı, Orhan Öcalgiray Konferans Salonu, Mahir Vardar Kütüphanesi, Mehmet Şuhubi Amfisi, Fatih Saraçoğlu Jimnastik Salonu, Ahmet Hüsrevoğlu Müzik Dersliği, Refik Türkoğlu Seramik Atölyesi, Ali Çetin Sarıoğlu Fen Laboratuvarı.

2014-2015 eğitim-öğretim yılında açılacak olan İELEV Özel Lisesi'nde Gemischtsprachiges International Baccalaureate (GIB) Diploma Programı uygulanacak. İELEV Özel Lisesi, Almanca, İngilizce ve Türkçe eğitim verecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel İstanbul Erkek Lisesi'nin 'Erol Evgin Müzik Dersliği' Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement