İstanbul Extreme Fest 2014" Başladı - Son Dakika
Güncel

İstanbul Extreme Fest 2014" Başladı

İstanbul Extreme Fest 2014" Başladı

İstanbulluların yoğun ilgi gösterdiği organizasyonda, "dünyanın en güçlü adamı" olarak tanınan Brian Shaw, kaldırdığı ağırlıklar ve yaptığı gösterilerle dikkati çekti.

06.09.2014 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl 4. kez düzenlenen "İstanbul Extreme Fest 2014"e İstanbullular yoğun ilgi gösterdi.

Bayrampaşa'daki Forum İstanbul Büyük Meydan'da bugün başlayan ve heyecan verici gösterilere sahne olan organizasyonu seyirciler büyük bir merakla takip etti.

Dünyanın en güçlü adamı yarışmasında 2011 ve 2013 yılında birinci olan Brian Shaw, kaldırdığı ağırlıklar ve yaptığı gösterilerle festivalin en dikkati çeken ismi oldu. Shaw, 300 kilogram ağırlık kaldırarak seyircilerin büyük alkışını aldı.

Basın mensuplarına kısa bir açıklama da yapan Shaw, Türkiye'de bulunmaktan mutlu olduğunu ve Türk insanını çok sevdiğini dile getirdi.

Çeşitli ağırlıklar kaldırarak şovunu tamamlayan Shaw'ın yanı sıra, pogo ekibi XPogo Team de seyircilere kısa bir gösteri yaptı.

Sokak sporları yarışları yapıldı

Festivalin düzenlendiği alana kurulan platformda, kaykay, paten ve bisikletle yarışmalar yapıldı.

Yarışmalara katılan amatör sporcular birbirinden renkli hareketler yaparak jüri üyelerinin puanlarını aldı. Kendi alanlarında derecelere giren sporculara, toplam 10 bin lira ödül dağıtıldı.

Seyirciler, festival alanına kurulan 115 metre yüksekliğindeki bungee jumping platformuna da büyük ilgi gösterdi. Güvenlik önlemlerinin alındığı parkura çıkan seyirciler, 115 metreden aşağıya atlayarak extreme sporlarının en heyecan verici deneyimini yaşama fırsatı buldu.

"İstanbul Extreme Fest 2014", yarın düzenlenecek organizasyonlar ve yarışlarla sona erecek. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul Extreme Fest 2014' Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement