İstanbul İçinde Hemen Al, Hemen Gelsin - Son Dakika
Güncel

İstanbul İçinde Hemen Al, Hemen Gelsin

İstanbul İçinde Hemen Al, Hemen Gelsin

İstanbul'un otuz ilçesini kapsayan hizmet sayesinde saat 15.00'e kadar verilen siparişler, sepet tutarına bakılmaksızın aynı gün içerisinde teslim edilecek.

03.10.2015 15:35  Güncelleme: 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alışverişin uğurlu adresi n11.com'un Market11 kategorisi, İstanbul içine aynı gün teslimat hizmetini başlattı.

Benzersiz bir market deneyimiyle gıda, et, temizlik, kişisel bakım, giyim gibi temel market ihtiyaçlarını en uygun fiyatlarla sunan n11.com'un Market11 kategorisi, İstanbul içine aynı gün teslimat hizmetini başlattı. Hizmet, İstanbul'un otuz ilçesinde saat 15.00'e kadar verilen siparişlerde sepet tutarına bakılmaksızın, aynı gün içerisinde teslimatının gerçekleştirilmesini kapsıyor. 15 Ekim – 15 Kasım tarihlerinde geçerli olacak ayrı bir kampanya ile de aynı gün teslimat hizmeti sadece 2,99 TL karşılığında alınabilecek.

Yoğun geçen bir günün ardından, eve dönüş yolunda markete girip tek tek ürünleri aramak, kasada sıra beklemek ve elde poşetlerle evin yolunu tutma derdinin farkına varan n11.com, market alışverişini online platforma taşıdığı Market11 kategorisinde, İstanbul içi siparişleri aynı gün eve teslim ediyor. İstanbul'un Ataşehir, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Beykoz, Beylikdüzü, Beyoğlu, Çekmeköy, Esenler, Esenyurt, Eyüp, Fatih, Güngören, Kadıköy, Kağıthane, Kartal, Küçükçekmece, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sarıyer, Sultanbeyli, Şişli, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar, Zeytinburnu, Gaziosmanpaşa ve Sultangazi ilçelerini kapsayan hizmet, 15:00'a kadar olan siparişleri aynı gün eve teslim etme garantisi veriyor.

"Sadece ürün satmak yeterli değil"

Platformda sadece ürün satmanın yeterli olmadığını söyleyen n11.com Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kadri Özdal, "Müşteri memnuniyetini sağlamak için satılan ürünün ne kadar çabuk ilgili kişiye teslim edildiği çok önemli bir etken. Kullanıcıların alışveriş yapma tercihlerinde artık ürünlerin fiyatı değil, teslimat süreleri de etkili oluyor. Biz müşterilerimize çok önem veren, benzersiz müşteri deneyimi sağlamak için her geçen gün kendimizi geliştirmeye devam eden bir platformuz. Bu nedenle, "yorulmadan market alışverişi" kavramını oturttuğumuz Market11'de, İstanbul içine aynı gün teslimat hizmeti sağlıyoruz. Mobil aplikasyon üzerinden de hizmet veren aynı gün teslimat hizmetini ilerleyen zamanlarda diğer iller için de hizmete sokacağız" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İstanbul İçinde Hemen Al, Hemen Gelsin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement