İstanbul Merkezli "Paralel Yapı" Operasyonu - Son Dakika
Yerel

İstanbul Merkezli "Paralel Yapı" Operasyonu

Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca'nın avukatı Fikret Duran: Bugün itibariyle ceza sulh hakimliğine itiraz edeceğiz"

19.12.2014 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul merkezli "paralel yapı" operasyonu kapsamında terör örgütü yöneticiliği suçlamasıyla tutuklanan Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca'nın avukatı Fikret Duran, karara itiraz edeceklerini söyledi.

İstanbul 1. Sulh Ceza Hakimliği'nce hakkında tutuklama kararı verilen Karaca'nın avukatı Duran Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde basın açıklaması yaptı.

Hidayet Karaca'nın değil, Türk yargısının kendisini yargıladığını savunan Fikret Duran, tarafsız ve bağımsız bir yargılama yapılmadığını iddia etti.

Duran, "Bunu günler öncesinden söylemiştik, bu olay Türk yargısı ve basın tarihi adına kara bir lekedir. Hidayet Karaca, dizi film çektiği için, senaryolara müdahale etmediği için, birilerinin talimatlarına uymadığı için tarihe geçmiştir. Bu kararı veren hakim de tarihe geçmiştir. Bugün itibariyle sulh ceza hakimliğine itiraz edeceğiz" diye konuştu. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İstanbul Merkezli 'Paralel Yapı' Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement