İstanbul Merkezli "Paralel Yapı" Operasyonu - Son Dakika
Politika

İstanbul Merkezli "Paralel Yapı" Operasyonu

BBP Genel Başkanı Destici: "Herkes şunu bilmelidir ki haksızlık, hukuksuzluk kimden gelirse gelsin ve kime karşı yapılırsa yapılsın biz bunu doğru bulmuyoruz"

19.12.2014 18:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Herkes şunu bilmelidir ki haksızlık, hukuksuzluk kimden gelirse gelsin ve kime karşı yapılırsa yapılsın biz bunu doğru bulmuyoruz" dedi.

Destici, yaptığı yazılı açıklamada, İstanbul merkezli "paralel yapı" operasyonu kapsamında yürütülen sürecin hukuki değil siyasi olduğunu iddia etti.

"Operasyon, gözaltı ve tutuklamaların Türkiye'deki bütün basın kuruluşlarına, sivil topluma ve siyasi muhalefete gözdağı vermek ve susturmak" adına yapıldığını öne süren Destici, şunları kaydetti:

"Herkes şunu bilmelidir ki haksızlık, hukuksuzluk  kimden gelirse gelsin ve kime karşı yapılırsa yapılsın biz bunu doğru bulmuyoruz. Herkesi ve her kesimi adaletli davranmaya, hakkaniyetli olmaya davet ediyoruz. Ülkemizin ve milletimizin birliğinin ve bütünlüğünün öncelikli garantisi adalettir. Ülkeyi yönetenler kendi menfaatleri doğrultusunda adaletten ayrılırlarsa bu ülkeyi yönetemeyecek hale geleceklerini bilmelidirler. Bu vesileyle serbest bırakılan Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Sayın Ekrem Dumanlı'ya geçmiş olsun diyor, dünyaya gelen Saadet bebeğine hayırlı ömürler temenni ediyorum. Samanyolu TV'nin Yönetim Kurulu Başkanı Hidayet Karaca'ya ve diğer tutuklananların da bir an önce serbest bırakılmalarını temenni ediyorum." - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Politika İstanbul Merkezli 'Paralel Yapı' Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement