İstanbul-Samsun D-100 Karayolunda Yoğunluk - Son Dakika
Güncel

İstanbul-Samsun D-100 Karayolunda Yoğunluk

İstanbul-Samsun D-100 Karayolunda Yoğunluk

Çorum'un Osmancık İlçesi İstanbul-Samsun D-100 karayolunda, Samsun yönüne aşırı yoğunluk nedeniyle trafik akışı durma noktasına geldi.

15.07.2015 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un Osmancık İlçesi İstanbul- Samsun D-100 karayolunda, Samsun yönüne aşırı yoğunluk nedeniyle trafik akışı durma noktasına geldi.

Ramazan bayramının yaklaşması nedeniyle tatilciler de yollara düştü. Gerek 4 günlük bayram tatili gerekse Ramazan ayının sonuna gelinmesiyle birlikte yaz tatiline çıkacak olanlar karayollarında uzun araç konvoylarına neden oldu. Çorum'un Osmancık İlçesi girişinde İstanbul-Samsun D-100 yolu üzerinde Kamil Işıklı kavşağından itibaren Samsun yönüne uzun araç kuyruğu nedeniyle yoğunluk oluşurken, trafik akışı durma noktasına geldi. Bölge ve şehir içi trafik ekipleri, İstanbul-Samsun D-100 karayolunda araç yoğunluğunu azaltmak için ışıklı kavşaklarda sürücüleri zaman zaman ikaz ederek trafik kurallarına uymaları için yönlendiriyor.

Bayram tatili için İstanbul'dan Karadeniz yönüne giden sürücüler, sıcaktan ve araç yoğunluğundan şikayetçi olduklarını belirtti. Trafik polisleri de yoğun bir mesai harcayarak sürücülerin dikkatli olmaları ve herhangi bir olumsuzluğa sebebiyet vermemeleri konusunda uyardı. - Çorum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul-Samsun D-100 Karayolunda Yoğunluk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement