İstanbul Su Sporları Festivali Yapıldı - Son Dakika
Spor

İstanbul Su Sporları Festivali Yapıldı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Spor AŞ ile İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğünün organize ettiği İstanbul Su Sporları Festivali yapıldı.

28.08.2016 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Spor AŞ ile İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğünün organize ettiği İstanbul Su Sporları Festivali yapıldı.

Maltepe'de bulunan Orhangazi Şehir Parkı içindeki su sporları parkurunda gerçekleştirilen organizasyonda, yüzme ve dragon kürek yarışları ile çok sayıda etkinlik düzenlendi.

Toplam 130 sporcunun yer aldığı açık yüzme yarışında katılımcılar, 2 bin metrelik parkuru bitirmeye çalıştılar.

Yarışı, erkeklerde Efe Erduran 18.33.17'lik derecesiyle birinci, Celal Altınbaş 20.27.61'lik derecesiyle ikinci, Emre Cem ise 20.30.99'luk derecesiyle üçüncü tamamladı.

Kadınlarda ise Hacer Tıraş 26.04.99'luk zamanıyla ilk sırayı alırken, onu 28.14.50'lik derecesiyle Gülsüm Yılmaz ikinci, 28.27.98'lik derecesiyle Zeliha Batay ise üçüncü sırada takip etti.

Dragon kürek yarışları ilgi gördü

Organizasyonun bir diğer yarış etkinliği olan dragon kürek yarışları izleyicilerin ilgisini çekti.

Bu kategoride 17 kişilik ekiplerden oluşan 25 takım mücadele verirken, özellikle şirket ve kurumların, çalışanlarından oluşturduğu takımlarla boy göstermeleri dikkati çekti.

Yapılan iki eleme yarışının ardından, en iyi dereceleri yapan 6 takım finalde yer aldı. Final yarışı sonucunda Mehmet Akif Ersoy Hastanesi takımı birinci olurken, onu ikinci sırada Birleşim Grup ve üçüncü durumda da Odeabank ekipleri takip etti.

Çok sayıda etkinlik düzenlendi

İstanbul Su Sporları Festivali kapsamında çok sayıda etkinlik de gerçekleştirildi.

Yarışmaların yanı sıra, müzik performansları, sörf simülatörü yarışı, su sporları ile dans gösterileri düzenlenerek, katılımcıların eğlenceli bir gün geçirmeleri sağlandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor İstanbul Su Sporları Festivali Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement