İstanbul'un Yeni Merkezi: Emaar Square… - Son Dakika
Güncel

İstanbul'un Yeni Merkezi: Emaar Square…

İstanbul\'un Yeni Merkezi: Emaar Square…

Şimdiye kadar pek çok Guiness rekorunun sahibi olan ve dünyanın en yüksek binası Burj Khalifa'yı yapan Dubai merkezli gayrimenkul geliştirme şirketi Emaar bir "ilk"e daha imza attı.

27.02.2015 09:04  Güncelleme: 09:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şirketin Türkiye iştiraki Emaar Türkiye'nin Çamlıca'da geliştirdiği Emaar Square projesinde yer alan The Address Residence İstanbul'un lansmanını megastar Tarkan'ın da sahne aldığı görkemli bir geceyle gerçekleştirdi. Cemiyet, sanat ve iş dünyasından 800 ünlü simanın katıldığı exclusive davette Tarkan, şarkılarıyla geceye renk kattı.

Projenin tüm detaylarının watchout sistemiyle dev ekranlara yansıtıldığı gece, saat 19.30'da kokteyl ile başladı. Davete özel hazırlanan menüsüyle büyük beğeni toplayan yemek, Burcu Esmersoy'un sunumu ve Emaar Bölge CEO'su Ozan Balaban'ın konuşmasının ardından sahne alan Tarkan, bir buçuk saat planlamasına rağmen sahnede iki saat kalarak davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı. Daha çok yaz aylarında konser veren Tarkan'la cemiyet hayatının ünlü yüzleri, davet sayesinde hasret giderdi.

Tarkan sahneye sözleri Aysel Gürel'e bestesi Atilla Özdemiroğlu'na ait olan Firuze şarkısıyla çıktı. Hepsi Senin Mi, Şımarık, Dudu, Kuzu Kuzu, Adımı Kalbine Yaz gibi sevilen şarkılarının ardından Orhan Gencebay'a ait Hatasız Kul Olmaz, Kayahan'a ait Yemin Ettim şarkıları ve Aşık Veysel'in Uzun İnce Bir Yoldayım türküsüyle sahnede devleşti.

İki saatlik konser boyunca dört kıyafet değiştiren Tarkan, 8 Şubat'ta kaybettiğimiz Türk Sanat Müziği'nin unutulmaz ismi Müzeyyen Senar'ı da unutmadı. 1998 yılında bir çok ünlü sanatçıyla birlikte Bir Ömre Bedel albümünde Senar ile birlikte söylediği "Benzemez Kimse Sana" şarkısını seslendirdi. Ayrıca yine Türk Sanat Müziği'nin Duydum Ki Unutmuşsun, Kadehinde Zehir Olsa, Dalgalandım Da Duruldum gibi önemli eserlerini seslendirdi.

Konser boyunca çok keyifli olduğu gözlenen Tarkan, gecenin sonunda seyircilerin yoğun alkışlarıyla iki kez bis yaptı.

İstanbul'un yeni merkezi: Emaar Square…

The Address Residence İstanbul, Marmara Denizi, Adalar ve Boğaz'ın muhteşem manzarasına hâkim mobilyalı daireleri, 46 katlı mimari harikası yapısıyla İstanbul'un yeni ikonlarından olacak. Dünyaca ünlü The Address Hotels'in de ilk onbir katında yer alacağı ikon kulede, süit dairelerin yanı sıra restoranlar, SPA, havuzlar ve sağlık kulübü yer alacak.

Mimari tasarımı Foster + Partners tarafından, iç tasarımları ise dünyaca ünlü HBA tarafından yapılan The Address Residence Istanbul, Emaar ismiyle eşanlamlı hale gelen en yüksek kalite standartlarında inşa ediliyor. Zarif iç mimari tasarım konsepti ve yüksek kaliteli ince işçilik gerçekten zor beğenen müşterilere hitap ediyor.

Galeries LaFayette de bu projede

Emaar Square projesinin bütününde yaklaşık 1.000 konut, 183 odalı beş yıldızlı The Address Hotel'in yanı sıra ve içinde Galleries LaFayette gibi Türkiye'de ilk kez faaliyet gösterecek markaların da bulunduğu Türkiye'nin en büyük alışveriş merkezlerinden birisine sahip olacak. Projenin içinde prestijli bir yere sahip Emaar Square Alışveriş Merkezi'nde 5 bin kişinin üzerinde istihdam sağlanırken, yalnızca proje sakinlerine değil, tüm İstanbullulara hizmet eden dünya standartlarında bir alışveriş ve eğlence mekânı sunulacak.

Toplam kiralanabilir alanı 150 bin metrekareden fazla olan AVM'de, ziyaretçiler için eğlence ve çocuk oyun merkezleri, buz pisti ve bir benzeri Dubai Mall'da bulunan sualtı hayvanat bahçesi gibi çok çeşitli seçenekler yer alırken, 2.400 koltuklu mega sinema kompleksi, yalnızca AVM'ye özel 4.500 araçlık otopark da bulunuyor.

Ana arterler üzerinde şehrin kalbinde yer alan 48 bin metrekarelik çok işlevli ofis binası ise sadece alışveriş merkezi ve otele yakın çok işlevli ofisleriyle değil, Sabiha Gökçen havaalanına yakınlığı, yeni finans merkezi ve karayolu bağlantıları ve 760 araçlık otoparkıyla da dikkat çekiyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İstanbul'un Yeni Merkezi: Emaar Square… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement