İstanbul'un Yeni Valisi: Bu Kararı Beklemiyordum - Son Dakika
Güncel

İstanbul'un Yeni Valisi: Bu Kararı Beklemiyordum

Valiler Kararnamesi ile Malatya Valiliğinden İstanbul Valiliğine atanan Vasip Şahin, "Doğrusu bu kararı beklemiyordum." dedi.

16.09.2014 10:44  Güncelleme: 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Valiler Kararnamesi ile Malatya Valiliğinden İstanbul Valiliğine atanan Vasip Şahin, "İstanbul biliyorsunuz Türkiye'nin değil, dünyanın çok önemli şehirlerinden birisi ve dünya başkenti. Dolayısıyla, İstanbul'un o ağır yükünün omuzlarımıza verileceğini doğrusu beklemiyordum" dedi.

Valilik makamında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Şahin, atama kararının, kendisi, ülke, Malatya ve İstanbul için hayırlı olmasını diledi.

"İNŞALLAH MAHÇUP OLMAYIZ"

Temennisinin, İstanbul'da ellerinden gelen imkanlarla en iyi şekilde hizmet edebilmek olduğunu belirten Şahin, "Cenabı Hakk mahcup etmesin. Bu takdirlerde bulunan Sayın İçişleri Bakanımıza, hükümetimizin çok değerli üyelerine, Başbakanımıza ve Cumhurbaşkanımıza, bu noktada desteklerinden ve bize vermiş oldukları bu görevden dolayı, onlara çok teşekkür ediyorum. İnşallah onlara karşı da milletimize ve İstanbullulara karşı da mahcup olmayız" diye konuştu.

"KALBİMİN BİR PARÇASI MALATYA'DA"

Şahin, öncelikle Malatyalılara ve Malatya halkına çok teşekkür etmek istediğini belirterek, şunları söyledi:

"Buradaki görev sürem boyunca her an yanımda oldular. Yapıcı eleştirileriyle, takdirleriyle, destekleriyle hep yanımda oldular. Ben, gerçekten, yüreğimi burada, Malatya'da bırakarak ayrılacağım. İnşallah Malatya'ya çok daha güzel hizmet eden insanlar gelecektir. Bizden sonra gelen valimiz de gayretli ve tecrübeli bir insan. İnşallah Malatya, hak ettiği hizmetin daha fazlasına ulaşacaktır ama dediğim gibi Malatya'da kalbimin en azından bir parçasını bırakmış oldum. Bütün Malatyalılara, sizin aracılığınızla özellikle teşekkür ediyorum. Haklarını helal etmelerini diliyorum. Malatya, hem bulunduğu konum itibarıyla hem yetiştirmiş olduğu insan yapısı itibarıyla gerçekten övünülecek bir şehir, hemşehrisi olunmakla gurur duyulacak bir şehir. Dolayısıyla, ben Malatya'ya her anlamda teşekkür ediyorum."

"DOĞRUSU BEKLEMİYORDUM"

Bir gazetecinin, atama kararıyla ilgili "Siz, böyle bir şey bekliyor muydunuz?" sorusu üzerine Şahin, böyle bir karar beklemediğini ifade ederek, "İstanbul biliyorsunuz Türkiye'nin değil, dünyanın çok önemli şehirlerinden birisi ve dünya başkenti. Dolayısıyla İstanbul'un o ağır yükünün omuzlarımıza verileceğini doğrusu beklemiyordum ama dediğim gibi, büyüklerimizin takdiri. Onlara şükranlarımı arz ediyorum. Allah bizleri mahcup etmesin, yardımcımız olsun. İnşallah büyüklerimizin desteği, İstanbulluların desteğiyle elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

İstanbul\'un Yeni Valisi: Bu Kararı Beklemiyordum
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul'un Yeni Valisi: Bu Kararı Beklemiyordum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • vatandaş ın sesi: valilerde rtnin kuklası olacak o kadar 15 11 Yanıtla
  • Ahmet ARPA: Sayın Valimizin İstanbulun sorunlarının üstesinden geleceğine inanıyor, hayırlı olsun diyoruz. Allah utandırmasın. . 7 4 Yanıtla
  • asd: istanbulda o kadar vali değiştiki sayısını bilmiyorum. her gelen aynı cümlelerle geldi ama ben bi cacık göremedim 10 1 Yanıtla
  • hüseyin erdal korkmaz: adam gibi adam dır ben CHP liyim fakat Halka hizmet eden HAKKA etmiştir bu vesile ile yeni valimize Hayırlı görevler 9 2 Yanıtla
  • Alien: Bu defa İstanbul başkent olacak gerçekten, Allah uğruna şehit et hepsini İstanbulluların, cennet senin ayağında! Kuran elinde seni kimse tutamaz Mücahit! 2 4 Yanıtla
  • OMER: Oncelikle yeni valimize hayirli olsun , Allah utandirmasin demek istiyorum. Akabinde de, 3, 2 milyon tasitin trafikte hareket etmeye calistigi, doldur bosalt nufusu ile 20 milyondan fazla insanin hergun topraklarinda nefes almaya gayret gosterdigi, dunyanin en buyuk 20 megapolunden biri olan, 7 tepesi AVM ve sacma sapan yapilasma ile istila edilmis, terorist orgutlerin gunduz vakti molotof attigi, otobus yaktigi Istanbul'a nasil boyle sehrin kriz durumlarina asina olmayan, daha onceden bu gorev icin en az 5 yillik yerinde egitim ve diger dunya metropolleri ile ilgili tecrubesi olmayan bir Valiyi atarsiniz diyorum??????????????? 2 3 Yanıtla
  • Alien: bol geldi, sürpriz yapıyorlar! 0 0 Yanıtla
  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement