İstanbul Valiliği Miting Yapılabilecek Alanları Açıkladı - Son Dakika
Güncel

İstanbul Valiliği Miting Yapılabilecek Alanları Açıkladı

İstanbul Valiliği, 2017 yılında kentte yapılacak miting alanlarını açıkladı. Mitingler için belirlenen 8 meydan ve alanın arasında Taksim Meydanı yer almadı.

03.02.2017 18:39  Güncelleme: 23:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Valiliği, 2017 yılında kentte yapılacak miting alanlarını açıkladı. Valilik tarafından yapılan açıklamada miting yapılabilecek alanlar arasında Yenikapı sahil alanı, Maltepe sahil alanı, Kartal Meydanı, Kadıköy Yeni Salı Pazarı, Pendik Cumartesi Pazarı, Bakırköy Cumhuriyet Meydanı, Bakırköy Cumartesi Halk Pazarı, Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camii otoparkı yer aldı.

İstanbul Valiliğinden 2017 yılında kente yapılacak miting alanlarına ilişkin yapılan yazılı açıklamada,şu ifadelere yer verildi:

YENİKAPI SAHİL ALANI

Yenikapı Sahil Alanı, Toplanma Alanı: Kenndy Caddesi üzeri Samatya ışıklardan Yenikapı istikameti yönü (alana yaklaşık 900 metre) 2. Toplanma Alanı: Park İçi A5 Giriş Önü Yürüyüş Güzergahı: Kennedy Caddesi Toplantı Alanı: Yenikapı Sahil Alanı Dağılma Güzergahları: Kennedy Caddesi, Namık Kemal Caddesi, Gazi Mustafa Kemalpaşa Caddesi

Afiş ve Pankart Asılacak Yerler: Düzenleme Kurulunun bildirimleri doğrultusunda İstanbul Valiliğinin olur vereceği afiş ve pankartlar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyelerinin uygun göreceği yerlere asılır.

MALTEPE SAHİL ALANI

Maltepe Sahil Alanı, İlk Toplanma Alanı: Atatürk Caddesi Üzeri Adalı Sokaktan Bağdat Caddesi girişine kadar olan alan (alana yaklaşık 1.100 metre) Yürüyüş Güzergahı: Atatürk Caddesi Başlangıç, Bağdat Caddesi, Mimar Sinan Caddesi, Turgut Özal Bulvarı Toplantı Alanı

Maltepe Sahil Alanı Dağılma Güzergahları: Turgut Özal Bulvarı, Rıhtım Caddesi Afiş ve Pankart Asılacak Yerler: Düzenleme Kurulunun bildirimleri doğrultusunda İstanbul Valiliğinin olur vereceği afiş ve pankartlar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile İlçe belediyelerinin uygun göreceği yerlere asılır.

KARTAL MEYDAN ALANI

Kartal Meydanı Alanı, Toplanma Alanı: Neyzen Tevfik Caddesi üzeri Türk Büyükleri Anıtı (Alana yaklaşık 500 metre) Yürüyüş Güzergahı: Neyzen Tevfik Caddesi başlangıç, Savarona Caddesi Toplantı Alanı: Kartal Meydanı (Çeçenistan Parkı)

Dağılma Güzergahları: Savarona Caddesi, Neyzen Tevfik Caddesi, Rıhtım Caddesi Afiş ve Pankart Asılacak Yerler: Düzenleme Kurulunun bildirimleri doğrultusunda İstanbul Valiliğinin olur vereceği afiş ve pankartlar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyesinin uygun gördüğü yerlere asılır.

KADIKÖY YENİ SALI PAZARI ALANI

Kadıköy Yeni Salı Pazarı Alanı, Toplantı Alanı: Kadıköy Yeni Salı Pazarı

Afiş ve Pankart Asılacak Yerler: Düzenleme Kurulunun bildirimleri doğrultusunda İstanbul Valiliğinin olur vereceği afiş ve pankartlar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyesinin uygun gördüğü yerlere asılır.

PENDİK CUMARTESİ PAZAR ALANI

Pendik Cumartesi Pazar Alanı, Toplanma Alanı: Pendik Meydan Dr. Tahsin Arcan Parkı (Alana yaklaşık 600 metre) Yürüyüş Güzergahı: Dr. Tahsin Arcan Park İçerisi Yürüyüş Pisti Toplantı Alanı: Pendik Cumartesi Halk Pazarı Alanı

Dağılma Güzergahları: Dr. Tahsin Arcan Parkı Afiş ve Pankart Asılacak Yerler: Düzenleme Kurulunun bildirimleri doğrultusunda İstanbul Valiliğinin olur vereceği afiş ve pankartlar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyesinin uygun gördüğü yerlere asılır.

BAKIRKÖY CUMHURİYET MEYDANI

Bakırköy Cumhuriyet Meydanı Alanı, Toplanma Alanı: Akmescit Sokak, Şükran Çiftliği Sokak Kesişimi (Alana yaklaşık 500 metre) Yürüyüş Güzergahı: Şükran Çiftliği Sokak Toplantı Alanı: Bakırköy Cumhuriyet Meydanı

Dağılma Güzergahları: Şükran Çiftliği Sokak, İncirli Caddesi, İstasyon Caddesi Afiş ve Pankart Asılacak Yerler: Düzenleme Kurulunun Bildirimleri doğrultusunda İstanbul Valiliğinin olur vereceği afiş ve pankartlar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyesinin uygun gördüğü yerlere asılır.

BAKIRKÖY CUMARTESİ HALK PAZARI ALANI

Bakırköy Cumartesi Halk Pazarı Alanı, Toplanma Alanı: Olgunlar Sokak, İsmail Erez Bulvarı Kesişimi Yürüyüş Güzergahı: İsmail Erez Bulvarı Üzeri Toplantı Alanı: Bakırköy Cumartesi Pazar Alanı

Dağılma Güzergahları: Olgunlar Sokak, İsmail Erez Bulvarı Afiş ve Pankart Asılacak Yerler: Düzenleme Kurulunun bildirimleri doğrultusunda İstanbul Valiliğinin olur vereceği afiş ve pankartlar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyesinin uygun gördüğü yerlere asılır.

BEYLİKDÜZÜ

Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Cami Otopark Alanı, Toplanma Alanı: Cumhuriyet Caddesi Üzerindeki Beylikdüzü Yeni Etkinlik Alanı (Alana yaklaşık 750 metre) Yürüyüş Güzergahı: Cumhuriyet Caddesi Toplantı Alanı: Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camii Önündeki Otopark Alanı

Dağılma Güzergahları: Cumhuriyet Caddesi ve Atatürk Bulvarı Afiş ve Pankart Asılacak Yerler: Düzenleme Kurulunun bildirimleri doğrultusunda İstanbul Valiliğinin olur vereceği afiş ve pankartlar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyesinin uygun gördüğü yerlere asılır." - İSTANBUL

İstanbul Valiliği Miting Yapılabilecek Alanları Açıkladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İstanbul Valiliği Miting Yapılabilecek Alanları Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı
    23:42 Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, aralarında husumet bulunan M.P. ile yabancı uyruklu Abdul Shaid Zahin arasında çıkan tartışma sonucunda M.P. tarafından bıçaklanan Zahin hayatını kaybetti. Şüpheli M.P. gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi
    23:42 İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi

    Yerel seçimlerin ardından Diyarbakır Belediye Meclisi salonundan Türk bayrağının kaldırılması ve Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi'nin açılışında 'İstiklal Marşı'nın okutulmadığına' ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya mülkiye müfettişlerini görevlendirdi. DEM Parti'den ise konuya ilişkin yanıt geldi.

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

  • Kayseri'de kız isteme kavgasında silahlı saldırı: 1 yaralı
    23:24 Kayseri'de kız isteme kavgasında silahlı saldırı: 1 yaralı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde kız isteme esnasında çıkan silahlı kavgada bir kişi yaralandı. Kız istemeye giden bir kişi ile aile arasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine saldırgan, yanında getirdiği pompalı tüfekle kızın abisine ateş etti. Yaralanan kişi hastaneye kaldırılırken, saldırgan ise polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Advertisement