İstanbul Valiliği'nden 'Mers Virüsü' Açıklaması - Son Dakika
Güncel

İstanbul Valiliği'nden 'Mers Virüsü' Açıklaması

İstanbul Valiliği\'nden \'Mers Virüsü\' Açıklaması

Eyüp Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaşlı kadının bulgularının MERS hastalığı ile uyumlu olması nedeniyle kapatılan acil servis, hizmete açıldı.

21.10.2014 12:55  Güncelleme: 14:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, Eyüp Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaşlı kadının bulgularının MERS hastalığı ile uyumlu olması nedeniyle acil servisin kısa süreliğine faaliyetine ara verdiği, sabah saatlerinde ise yeniden hizmete açıldığı belirtildi.

HASTA GÖZETİM ALTINDA TUTULUYOR

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, "Eyüp Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne 21.10.2014 Pazartesi günü saat 02.50 sularında yüksek ateş, öksürük ve solunum sıkıntısı nedeniyle müracaat eden ve 10 gün önce hac ibadetinden döndüğü öğrenilen 73 yaşındaki kadın hasta, mevcut bulgularının MERS hastalığı ile uyumlu olması nedeniyle gerekli tedbirler alınarak, izole edilmiş bir odada gözlem altına alınmıştır. Uygulanan tedavi sonrası şikayetlerinde azalma görülen hasta gözetim altında tutulmaktadır.

ACİL SERVİS HİZMETE AÇILMIŞTIR

Tedbir amaçlı olarak kısa süreliğine faaliyetine ara verilen acil servis ünitesi, gerekli dezenfeksiyon ve temizlik işlemlerinden sonra saat 08.00 sularında hizmete açılmıştır" denildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İstanbul Valiliği'nden 'Mers Virüsü' Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • antiakp: sayin vali bu mers hastaligida ebola gibi kötü bir hastalik olmayip sadece bulasinca mi öldürüyor 0 1 Yanıtla

Advertisement