İstanbul Valisi Şahin Açıklaması - Son Dakika
Güncel

İstanbul Valisi Şahin Açıklaması

İstanbul Valisi Vasip Şahin, görevlerin kendilerine emanet olduğunu belirterek, "Bu görevlerin de temel amacı bulunduğumuz yöredeki insanlara hizmet edebilmek, onların hayatını daha kolaylaştırabilmek.

18.05.2016 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Valisi Vasip Şahin, görevlerin kendilerine emanet olduğunu belirterek, "Bu görevlerin de temel amacı bulunduğumuz yöredeki insanlara hizmet edebilmek, onların hayatını daha kolaylaştırabilmek." dedi.

Vali Şahin, ilçe buluşmaları kapsamında beraberindeki il yöneticileri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle Maltepe Vasfi Rıza Zobu İlkokulunda bir araya geldi.

Şahin açılışta, bugüne kadar yapılan toplantılardan hep güzel sonuçlar aldıklarını dile getirerek, ilçenin sorunlarını bilen kişilerle bir araya gelmenin bu anlamda önemli olduğunu söyledi.

Toplantılarda, ilçeyi daha iyi bir seviyeye taşıyabilmek amacıyla istişarelerde bulunulduğunu anlatan Vasip Şahin, şunları kaydetti:

"Hepimize bulunduğumuz görevler emanet. Bu görevlerin de temel amacı bulunduğumuz yöredeki insanlara hizmet edebilmek, onların hayatını daha kolaylaştırabilmek. Dolayısıyla sorumluluğumuzun kaba çerçevesi bu. Bu çerçeveyi en iyi şekilde doldurmak, bu sorumluluğun gereğini en iyi şekilde yerine getirmek de bizlerin asli vazifesi. Biz ne kadar görevimizi iyi yaparsak, bizim sorumlu olduğumuz insanlar da o kadar rahat edeceklerdir. Biz görevimizi ne kadar iyi yaparsak emanete o kadar çok riayet etmiş ve kıymetini bilmiş olacağız ve gelecek nesilleri daha iyi hazırlamış ve onlara daha iyi bir dünya bırakmış olacağız."

Şahin, bir istişare toplantısı olarak değerlendirdikleri etkinliklerden ilçelerin yanı sıra İstanbul'a dair hayırlı sonuç çıkarmaları durumunda görevlerini yerine getirmiş olacaklarını sözlerine ekledi.

Maltepe Kaymakamı Necip Çakmak da toplantıya katılanlara, ilçenin tarihçesi ve bugünkü durumu hakkında bilgi verdi.

Toplantı daha sonra basına kapalı devam etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul Valisi Şahin Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement