İstanbul ve Ankara'da Fetö'den Darbe Girişimi - Son Dakika
Güncel

İstanbul ve Ankara'da Fetö'den Darbe Girişimi

İstanbul'da darbe girişimine tepki gösteren binlerce kişi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın evinin bulunduğu Üsküdar'da toplandı.

16.07.2016 02:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da darbe girişimine tepki gösteren binlerce kişi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın evinin bulunduğu Üsküdar'da toplandı.

İstanbul'da vatandaşların FETÖ'nün darbe girişimine tepkisi sürüyor. Binlerce kişi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın evinin bulunduğu Üsküdar'da toplandı.

Üsküdar Meydanı'nda bekleyen 6 tankın ilerlemesi vatandaşlar tarafından durduruldu.

Bu arada, Beşiktaş'taki Balmumcu'da toplanan bazı vatandaşlar, TRT binasının bulunduğu Ulus'a doğru, bir grup ise Dolmabahçe'ye doğru yürüyor.

Bu arada, Boğaziçi Köprüsü'nde bekleyişine devam eden askerlerin yanına otobüsle gelen bir grup asker, Anadolu Yakası'nda vatandaşlar tarafından durduruldu. Vatandaşlar otobüse de zarar verdi.

Ayrıca polis, köprüde bekleyen vatandaşları askere müdahale edileceğini belirterek uzaklaştırıyor. Köprüde linç edilmek istenen bir asker de polis tarafından kurtarılarak gözaltına alındı. Köprüde zaman zaman silah kullanıldı ve yaralananlar oldu.

Vatandaşlar Haliç Köprüsü'nde ve Atatürk Havalimanı girişinde bekleyen tankların üzerinde çıkarak ilerlemesini engelledi.

E-5'te toplanan 10 binlerce vatandaş, Atatürk Havalimanı istikametine doğru ilerliyor.

Vezneciler'de bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi binası önünde bekleyen bazı vatandaşlar, askerler tarafından açılan ateş sonucu yaralandı.

Öte yandan metro, tramvay ve Marmaray'ın sabaha kadar ücretsiz olarak hizmet vereceği bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul ve Ankara'da Fetö'den Darbe Girişimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement