AK Parti'nin Dijital Ofisi Resmen Açıldı - Son Dakika
Güncel

AK Parti'nin Dijital Ofisi Resmen Açıldı

AK Parti\'nin Dijital Ofisi Resmen Açıldı

AK Parti'nin Yeni Türkiye Digital Ofisi'nin resmi açılışı bugün yapıldı. Maslak'ta bir iş hanında faaliyet gösterecek ofiste 200 kişi çift vardiya olarak görev yapacak.

08.05.2015 14:04  Güncelleme: 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'nin Yeni Türkiye Digital Ofisi'nin resmi açılışı bugün yapıldı. Açılış, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay tarafından gerçekleştirildi.

Maslak'ta bir iş hanında faaliyet gösterecek ofiste 200 kişi 24 saat esasına göre çift vardiya olarak görev yapacak.

"BAZEN SAPMALAR OLUYORDU..."

Açılış töreninde bir konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, "Biz zaten sosyal medyayı önceden de etkili kullanmaya hep gayret ettik. Ama bazen de tam kontrolünüz olmayabiliyordu. Bazen sapmalar oluyordu. Şimdi tek merkezden, kendi kurumsal kimliğimizle, bütün sosyal medya platformundaki hesaplarımızı bilerek ve bunu sizlerle de paylaşacağız." dedi.

İlk defa bir siyasi partinin böyle bir kurumsal merkez kurduğunu söyleyen Atalay, "Sadece seçim dönemi için değil, seçimden sonraya da uzanacak parti çalışmalarımızda kullanacağımız önemli bir platform olarak kullanacağız burayı." diye konuştu.

4 AYRI EKİP ÇALIŞACAK

Yeni Türkiye Digital Ofisi Direktörü Gökhan Yücel de merkezin işleyişiyle ilgili bilgi verdi. Merkezin farklı ekiplerden oluştuğunu söyleyen Yücel, "Bunlardan birincisi içerik üretimi ekimiz. İkincisi etkileşimi sağlayacak, yayılımı sağlayacak bir ekimiz var. 4 adet 45 kişilik ekipler var. Bu ekipler kampanyayı sahaya yayacak." dedi.

"AKTROL BİRAZ KAMUOYUNUN OLUŞTURDUĞU BİR SÖYLEMDİR"

Kamuoyunda oluşan "Aktrol" algısıyla ilgili bir soruya yanıt veren Yücel, "AK Parti'nin digital medya stratejisini Yeni Türkiye Digital Ofisi yürütmektedir. Adresimiz bundan sonra hepinizce malumdur. Hepinizi bekleriz. İstediğiniz her türlü soruyu bize sorabilirsiniz." dedi.

"Bizim görevimiz sahayı, teşkilatı bilgilendirmek. İçerik üretmek. Kampanyayı tahkim etmek ama aynı zamanda medyayı bu konu hakkında bilgilendirmektir." diyen Yücel sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yeni Türkiye Digital Ofisinde Aktrol diye bir kadro yoktur. Yeni Türkiye Digital Ofisinde digital analistler çalışır, kreatif direktörler çalışır. Sosyologlar çalışır. Metin yazarları çalışır. Sosyologlar çalışır. Yabancı dil bilen insanlar çalışır. Siyasal iletişim uzmanları çalışır. Görsel tasarım ekipleri çalışır. Aktrol biraz kamuoyunun oluşturduğu bir söylemdir. Yeni Türkiye Digital Ofisinde çalışanlar yukarıdaki saydığım disiplinlerdir. Bizim kapımız 7-24 herkese açık. Burası bir kampanya merkezidir. Bir mahremiyeti vardır ama bu mahremiyet, trollükle açıklanabilecek bir mahremiyet çerçevesi değildir."

PLATFORM BURASIDIR

Beşir Atalay da "AK Partinin sosyal medya koordinasyonu buraya aittir." diyerek "Gençlik kollarımızın çalışmalarını burayla irtibatladık. Buranın mesajını onlar esas alacaklar. Bizim seçim kampanyamız, strateji ekibimiz var genel merkezde, onun başında ben varım. Mesajlarımızı biz zaten paylaşıyoruz. Bizim sorumluluğumuzu alacağımız sosyal medya platformu burasıdır." şeklinde konuştu.

"KİMLİĞİMİZİ TAŞIMAYAN MESAJLARIN SORUMLULUĞUNU ALMIYORUZ"

Başka yerlerde bazılarının iyi niyetli olarak partilerinin seçim kampanyalarına destek verebileceklerini söyleyen Atalay, "Ama ben tanıtım medya başkanı olduğum günden beri dile getiriyorum. Kurumsal kimliğimizi taşımayan sosyal medya mesajlarının sorumluğunu biz almıyoruz." dedi.

"BİZİM GÖREVLERİMİZ ARASINDA İNSANLARA HAKARET ETMEK YOKTUR"

Tekrar söz alan Yeni Türkiye Digital Ofisi Direktörü Gökhan Yücel, "Yeni Türkiye Digital Ofisininin en önemli prensibi, pozitif kampanya yapmaktır. Bizim görevlerimiz arasında insanlara hakaret etmek veya hakaretlere hakaretle cevap vermek yoktur. Biz pozitif içerik yayınlarız, pozitif yayılım yaparız. Pozitif analiz yaparız." dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AK Parti'nin Dijital Ofisi Resmen Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • adanalı.: ülkemize hayırlı olsun. ak parti türkiyenin gücüdür 1 13 Yanıtla
  • artık mhp ye oy verecegim: eski akp li olarak artık oyumu mhp ye verecegim neden diye sorarsanız hırsızlıgı ellerine yüzlerine bulastırdılar 9 2 Yanıtla
  • fuat avni: fuat avni bunları hep yazdı simdi yorum yazdık ya ak li toriller bizede ulasur 9 1 Yanıtla
  • MHP: vatan hainlerle dolsun diyorsanız hdp vatan satılsın dıyorsanız akp birlik beraberlik millet diyorsanız MHP 8 1 Yanıtla
  • Gurt: Resmi trol ofisi.. Fuat Avni'nin bahsettiği gibi...! İğrençsiniz, girdiğiniz her ortamı kirletiyorsunuz !!! 3 0 Yanıtla
  • ADEMOĞLU: HÜLOOOOOOOOĞĞĞĞĞĞĞĞ, HELAL OLSUN SİZE AKTROLLER, ARTIK YALAN YANLIŞ ALGI OPERASYONLARI YAPARSINIZ. . . 2 0 Yanıtla
  • ahmet serap: ne tesadüf, çalışan bacılarımızın hepsinin kapalı olması, pardon onlar 28 şubat mağduruydu dim ;-)) 2 0 Yanıtla
  • Wehrmacht: Paralar nerelere, kimlere gidiyor 1 0 Yanıtla
  • tropotrol: maaşlı aktrol tutmuşlar demek doğruymuş vay beeeeeee. 1 0 Yanıtla
  • yakamoz: karılarda hiçte fena değilmiş haa ordaki karılar :))))))) şimdi onlar orda gece belden aşağı partide verirler :)))))) 0 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • MediaTek, orta segment için yeni işlemcisini duyurdu: Dimensity 6300
    01:10 MediaTek, orta segment için yeni işlemcisini duyurdu: Dimensity 6300

    MediaTek, yüzde 10 daha güçlü olduğu iddia edilen Dimensity 6300 işlemcisini duyurdu. İki adet 2.4 GHz hızında ARM Cortex-A76 ve altı adet 2.0 GHz hızında ARM Cortex-A55 çekirdeklerinden oluşan işlemci, 108 Megapiksel sensörü ve 16 Megapiksel çözünürlüğünde iki sensörü destekliyor. Ayrıca 5G, Wi-Fi 5, Bluetooth 5.2 ve GPS bağlantıyı destekliyor.

  • Neden ChatGPT yerine Microsoft Copilot kullanmalısınız?
    01:09 Neden ChatGPT yerine Microsoft Copilot kullanmalısınız?

    OpenAI tarafından geliştirilen ve Microsoft'a ait Copilot, en popüler yapay zeka sohbet botları arasında yer alıyor. Copilot, GPT-4'ü ücretsiz sunuyor, ücretsiz şekilde internete erişebiliyor, popüler hizmetlere entegre edildi, Copilot ile DALL-E ücretsiz ve Windows 10 üzerinden kullanılabilir.

  • Murat Boz'un vivo V30 Teknoloji Testi Sonuçları
    01:09 Murat Boz'un vivo V30 Teknoloji Testi Sonuçları

    SDN ekranlarının sevilen serisi Teknoloji Testi'nin bugünkü konuğu popüler şarkıcı Murat Boz oldu. Murat Boz, vivo V30'un tasarımını, kamerasını, pil ömrünü ve diğer özelliklerini beğendiğini söyledi. Ayrıca yapay zeka, sanal gerçeklik ve uzay teknolojileri gibi konulardaki görüşlerini de paylaştı. Videoda aksesuarlar ve yeni teknolojiler hakkında da sohbet edildi.

  • Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti
    01:09 Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesi Suphiye Orancı'yı bulmak için harekete geçti

    DNA testiyle ünlü oyuncu Metin Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtlayan Duygu Nebioğlu, şimdi de annesi Suphiye Orancı'ya ulaşabilmek için Müge Anlı'nın programına katıldı. Suphiye Hanım'ın çocuklarının biyolojik babasıyla ilgili iddialar da programda ele alındı. Ümit Besen ise bahsi geçen kadını tanımadığını ve olaylarla hiçbir ilişkisinin olmadığını belirtti.

  • Tesla Cybertruck Geri Çağrıldı
    01:09 Tesla Cybertruck Geri Çağrıldı

    Tesla, Cybertruck modellerinde yaşanan hızlandırıcı pedalın sıkışma sorunu nedeniyle tüm araçları geri çağırdı. Tasarım hatasının sebep olduğu sorun, şirket tarafından giderilecek ve üretimde değişiklik yapılacak.

  • Hatay'ın Payas ilçesinde intihar girişimi sonucu 2 kişi yaralandı
    01:04 Hatay'ın Payas ilçesinde intihar girişimi sonucu 2 kişi yaralandı

    Hatay'ın Payas ilçesinde bir kişi intihar etmek için 4. kattan atladı ve cadde üzerinde yürüyen başka bir kişinin üzerine düştü. Olayda, hem intihar eden kişi hem de üzerine düşen kişi hayati tehlikeyle hastaneye kaldırıldı.

  • Karabük'te bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    01:04 Karabük'te bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı. Sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle çıkan olayda, yaralılar hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Amedspor Başkanı Aziz Elaldı: Diyarbakır'a 1 milyon kişi gelecek
    00:54 Amedspor Başkanı Aziz Elaldı: Diyarbakır'a 1 milyon kişi gelecek

    TFF 2. Lig Kırmızı Grup lideri Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, Diyarbakır'a hafta sonu 1 milyon kişinin geleceğini açıkladı. Elaldı, taraftarlardan anlayış beklediklerini belirtti.


Advertisement