İşte Altınordu'nun Başarı Sırrı - Son Dakika
Spor

İşte Altınordu'nun Başarı Sırrı

İşte Altınordu\'nun Başarı Sırrı

Geçtiğimiz sezon PTT 1. Lig’de son 10 maçta 9 galibiyet alan Altınordu’da başarının sırrı özel antrenmanlarda yatıyor.

27.06.2015 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz sezon PTT 1. Lig'de son 10 maçta 9 galibiyet alan Altınordu'da başarının sırrı özel antrenmanlarda yatıyor. Başarının reçetesi olarak taktik antrenmanları ve bireysel idmanları işaret eden kırmızı-lacivertli takımın teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Bizim en büyük gücümüz takım ruhuyla oynamamız" dedi.

PTT 1. Lig'de tamamen yerli oyuncularla kurulu kadrosuyla farklı bir görünüm çizen Altınordu'da bireysel idmanlar özel bir yer tutuyor. Geçen sezonun son 10 maçını 9 galibiyet ve 1 beraberlikle tamamlayıp Play-off'un kapısından dönen ekipte tüm oyuncular, yapılan taktiksel idmanların dışında özel antrenmanlar da yapıyor.

Yeni sezon hazırlıklarını Altınordu Selçuk- Efes Tesisleri'nde sürdüren kırmızı-lacivertli ekibin teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, maçlarda yaşayabilecekleri tüm pozisyonları antrenmanlarda çalıştıklarını söyledi. Başarılarının reçetesini açıklayan Eroğlu, "Bizim en büyük gücümüz bir takım ruhuyla oynamamız, bir sistemimizin, bir oyun formatımızın olması ve yüksek tempoda oynamamamız. Bu bize maçlarda avantaj sağlıyor. Geçen senenin ilk başlarında sıkıntılı goller yiyorduk, oyundan düşüyorduk ama sezon sonuna doğru gol yemediğimiz ve farklı kazandığımız birçok maç var" dedi.

"TAKTİK ANTRENMANLAR EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ"

Futbolcuların bireysel çalışmalarına çok önem verdiklerini söyleyen Eroğlu, "Takım performansını geliştirmek zorundayız ama bireysel olarak da yoğun antrenmanlarımız var. Futbolcuların performansını geliştirdiğimizde zaten takımın performansı da otomatik olarak gelişiyor. Taktik antrenmanlar bizim en büyük gücümüz. Hücumu da savunmayı da birlikte yapıyoruz. Bunu da zaten sahada yansıttığımız zaman birçok takıma üstünlük sağlıyoruz" ifadelerini kullandı.

EROĞLU'NUN TRANSFER KRİTERLERİ

Önümüzdeki sene şampiyonluk yarışında yer alacak takımların arasında olacaklarının altını çizen tecrübeli teknik adam, kadrolarına 1-2 oyuncu daha dahil edebileceklerini söyledi. Transfer yapmak istedikleri futbolcuların kişilikli olmaları gerektiğini açıklayan Eroğlu, diğer kriterleri şöyle sıraladı:

"Transfer yapmak istediğimiz futbolcularla Süper Lig'de de oynamak istiyoruz, onları Süper Lig'e taşımak istiyoruz. Biz 3. Lig'de bile transfer yaparken onlarla 2. Lig, PTT 1. Lig ve Süper Lig'de çalışmak istediğimizi söylemiştik. Birçok oyuncumuz zaten 3. Lig'den beri bizimle. Ön bölgeye 1-2 oyuncu katmak istiyoruz." - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor İşte Altınordu'nun Başarı Sırrı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement