İşte Batarya Ömrü En Uzun Akıllı Telefonlar! - Son Dakika
Teknoloji

İşte Batarya Ömrü En Uzun Akıllı Telefonlar!

İşte Batarya Ömrü En Uzun Akıllı Telefonlar!

En uzun batarya ömrüne sahip akıllı telefonları mı arıyorsunuz? Haberimiz size aradığınız cevabı verecek.

27.11.2014 11:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

En uzun batarya ömrüne sahip akıllı telefonları mı arıyorsunuz? Haberimiz size aradığınız cevabı verecek.

Kime sorarsak soralım akıllı telefonlar hakkında herkesin ortak görüş belirteceği belki de tek konu batarya problemi olacaktır. Hayatımızı kolaylaştıran ve kısa zamanda vazgeçilmezimiz haline gelen akıllı telefonlarımızı maalesef bazen kullanmaya korkuyoruz. Bunun sebebi ise hızlı tükenen bataryalar. Bu konu her ne kadar her akıllı telefonun ortak problemi olsa da bazı cihazlar diğerlerine göre daha başarılı bir performans gösteriyor. Şimdiki haberimizde de sizlere yapılan testlerde en iyi sonuçları veren akıllı telefonları listeledik. İşte karşınızda en uzun batarya ömrüne sahip akıllı telefonlar:

Motorola Droid Turbo

3900 mAh bataryaya sahip olan Motorola Droid Turbo batarya konusunda rakiplerine büyük bir fark atıyor. Bataryası tam kapasite doldurulduğunda kullanıcılarına 14 saat 43 dakika video oynatma ve 34 saat telefonla konuşma süresi sağlayan Droid Turbo, turbo şarj teknolojisiyle de sizleri asla yarı yolda bırakmıyor. Türkiye 'de henüz satışa çıkarılmamış olan Droid Turbo 'nun ülkemize ne zaman geleceği ile ilgili de kesin bir bilgi mevcut değil. Ancak batarya ömrü uzun bir telefon hayaliniz varsa Droid Turbo için bir süre daha bekleyebilirsiniz.

Samsung Galaxy S5

Kullanıcılarına üstün özellikler sunan Galaxy S5 batarya performansı ile de göz dolduruyor. 2800 mAh batarya bulunduran Galaxy S5 bizlere 12 saat 18 dakika video oynatma süresi ve 21 saat telefon ile görüşme süresi sunuyor. Ayrıca ortalama günlük kullanımda telefonun yaklaşık 9 saatlik bir performans gösterdiği görülüyor. Galaxy S5 'de bulunan ultra koruma modunun bu süreleri az da olsa arttırdığını da belirtelim. Buna rağmen birçok kullanıcıya göre bu batarya performansı belirli bir süre sonra yakalanamayabiliyor. Ancak sunduğu özellikler ve 1080p ekran kalitesiyle batarya konusunda üst seviye akıllı telefonlara göre en iyi cihazlardan biri olduğunu söylemeliyiz.

Blackberry Passport

Son zamanlarda zorlu günler geçiren Blackberry 'nin yeni modeli Passport batarya ömrü konusunda oldukça iddialı.  3450 mAh bataryaya sahip bu akıllı telefon kullanıcılarına 26 saat konuşma süresi imkanı sunuyor. Ülkemizde de satışına başlanan Blackberry Passport daha çok iş için kullanıma özel bir akıllı telefon diyebiliriz.

Nokia Lumia 1320

3400 mAh bataryaya sahip Lumia 1320 ortalama olarak testlerde en yüksek performansı sunan akıllı telefonlardan biri. Bu akıllı telefona sahipseniz yaklaşık 40 saat telefon görüşme süresine de sahipsiniz demektir. Telefonla görüşme süresinde en yüksek değerleri veren modellerden birisi olsa da video oynatma süresinin 9 saat 20 dakika ile ortalama bir değer olduğunu belirtelim.

Samsung Galaxy Note 3

3200 mAh bataryaya sahip olan Note 3 'de kullanıcılara sunduğu donanım gücüne oranla batarya performansı oldukça iyi değerler veren akıllı telefonlardan biri. 18 saat konuşma süresi, 13 saat 32 dakika video oynatma sürelerine sahip olan Galaxy Note 3 bu konuda başarılı modellerden birisi.

Google Nexus 6

Motorola işbirliği ile üretilen Nexus 6 birçok ülkede satışa sunuldu ve büyük ilgi gördü. 3220 mAh bataryası ile normal kullanımda 7 saat 53 dakika boyunca kesintisiz kullanım sunuyor. Bunun yanında yaklaşık 23 saatlik bir konuşma süresi de Nexus 6 tarafından sizlere sunuluyor.

Sony Xperia Z3

Sony 'nin gözde modeli Xperia Z3 kullanıcılardan yoğun ilgi gören akıllı telefonlardan birisi. Kullanıcılara sunduğu batarya ömrüne bakarsak bu ilginin normal olduğunu söyleyebiliriz. Sahip olduğu güçlü donanım özellikleri, Playstation 4 entegresi ve diğer üstün özellikleriyle normal kullanımda 9 saat 29 dakikalık bir kullanım süresi sağlayan Xperia Z3, ayrıca 19 saatlik bir konuşma süresi performansına sahip.

The post İşte Batarya Ömrü En Uzun Akıllı Telefonlar! appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji İşte Batarya Ömrü En Uzun Akıllı Telefonlar! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement